Sajna nem tudok felszabadítani tözsdére kest, nem ugy alakultak a dolgok, így nevemhez méltoan továbbra is csak játék. Lehet, hogy nicket kéne váltanom? Vagy szakmát is? :))
Most látom dax futi napos charton, hogy egy régi szintem be van húzva 6185-re. Úgy néz ki működött is, és megfordította a daxot. Kíváncsian várom a folytatást.
Itthon meg jó móka, hogy bevásároltatják semmit sem érő magyar papírokból a nyugdíjpénztárakat, és utána meg kölcsön adhatják shortra angol és amcsi shortosoknak:)
Türelmesen várok.
Volt alkalmam megfigyelni, ha nincs visszaengedés, akkor a shortosokat, vagy a longosokat kergetik a végkimerülésig. Most sem látok semmi vissza tesztet, annyit sem , hogy a jutalék megtérüljön. Úgy néz ki a shortosokra vadásznak.
Ha arra gondolsz, hogy csak shortolni tudok és várom a 3500-as otit akkor tévedsz. De szvsz az utóbbi időben kisebb volt a kockázat a shortokban. 21870-en visszavettem az eladásaimat, majd korán 22750-en újra shortba álltam, melyre ráadtam 23148-on.
Valóban longolhattam volna is 21800-tól, de nem tettem. Ha Te megcsináltad ügyes vagy.
1012 határidő
ELSŐ!!!!