A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Azért mert a K&H a KBC része a Patria a cseh Csob bankon ketesztül ugyancsak KBC resze, így az egész a KBC-n belül van. A KH Értékpapírt kb kibelezték és az egész bróker szolgáltatást átvitték a Patriához. Így kötötték össze és tették olcsóbbá a működést.
Tegyük hozzá most volt minimum díj csökkentés, okt 1-től, Levitték a minimum díjat usa 3.49 usd-re, a nyugat európait meg 3.49 eur-ra. De itt az új kondiciós lista. eur.https://www.khertekpapir.hu/filestorage/23932/KH_ertekpapir_list_of_fees_2026_10_01_hu.pdf?t=1789037278
start számla: 0,34 bronz:számla :0,32 silver számla : 0,3 gold szála:0,26 Platinum szála: 0,24 Ha napizol akkor ennek a fele. Ha napizol akkor könnyen elérhető a platinum szint. Mert amit elsőre veszel az is beleszámít.
Patria Finance Magyarországi Fióktelepe Székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. (térkép) Levelezési cím: Budapest 1851 Adószám: 27807903-4-43 Csoportos adószám: 17780120-5-43 Cégjegyzékszám: 01-17-001469 Weboldal elérhetősége (általános tájékoztatás és a Bszt. 123. §-a szerinti közlemények közzétételének céljára): http://www.khertekpapir.hu; tárhelyszolgáltató: Patria Finance, a.s. Alapító neve: Patria Finance, a.s. Képviselő neve: Horváth István Alapító székhelye: Výmolova 353/3, 150 27 Prága 5, Csehország Alapító cégjegyzékszáma: 26455064 Alapító weboldalának elérhetősége:http://www.patria.cz Tel: +36 1 455 1500 E-mail: info@khertekpapir.hu
Nem teljesen értem a kérdésed. Azt vonod kétségbe, hogy két cégről van szó? Vagy tőlem várod a magyarázatot arra, hogy miért van a két cég között ingyenes utalás?
Ha a K&H Bank egy másik cég akkor miért reklámozzák az értékpapír oldalon, hogy: online számlanyitás és rendszeres befektetés és max 100 000 forint jóváírást kaphatsz. használd ki, hogy a K&H bankszámlád és a K&H Értékpapírnál nyitott számlád között ingyenes a ki- és beutalás.
Boldogtalan ügyfele vagyok az IBKR-nek. Az osztalékokat rendszeresen hónapokkal később fizetik ki. Sokkal több ügyfélszolgálati jegyet kellett nyitnom mint szerettem volna, amire gyakran egyáltalán nem válaszolnak, ha válaszonak az gyakran tévinformáció. A részvénykönyvbe nem jegyeznek be és letéti igazolást hónapokig tart amíg kiállítanak a részvényeimről, így 30 napra előre bejelentett közgyűlésekre nehéz eljutni.
Igen.Én is először a Bankhoz mentem, innen irányítottak át a cseh fiókhoz, ahonnan meg is kaptam a tájékoztatót.A Patriánál is van lehetőség folyószámla nyitásra, legalábbis a telefonon ezt mondta az üzletkötő.Van e véleményed az InteractívBKR-ról.
A K&H Bank egy másik cég. A K&H Értékpapír a cseh Patria Finance magyar fiókja, K&H színekben, minimális szinergiákkal. Hogy egyszerű legyen a dolog, a K&H Bank is rendelkezik értékpapír biznisszel, így időnként komikus helyzet tud kialakulni azzal kapcsolatban, hogy akkor kinek is vagyok az ügyfele.
A kötési díjak alapvetően a tranzakciós adó miatt annyiak amennyiek, a KH Értékpapírt platina ügyfélként olcsóbbnak találtam az ERSTE-nél.
Sokan panaszkodnak a kereskedési felületre, ha jól sejtem daytraderek, hogy nem kellően gyors és rugalmas. Én nem daytrade-elek, így bár van pár kényelmetlenség és bosszantó hiba, de alapvetően nem tartom rosszabbnak a kereskedési felületet a többinél.
Általában akinek a Lightyear nem felel meg, annak a KH Értékpapírt szoktam ajánlani, és közeli hozzátartozómat is most akarom ideköltöztetni az ERSTE-től a költségek miatt.
Véleményt kérnék.Nem vagyok megelégedve az Erste Bank kötési díjaival.Tudomásom szerint a K&H-nál fele annyi a kötési díj.Dilemma előtt vagyok, hogy váltsak e értékpapír számlát.Platina ügyfél lehetnék, ami sok ingyenes szolgáltatással jár.A K&H bank folyószámláiról nem sok jót olvastam a Topikban.
Most nézem, löktek rendesen számlavezetési díjon, ha jól olvasom, 40m-nál 6e ft + apró még. Elgondolkozom, hogy elhúzok tőlük, ne nézzenek már hülyének. Hiányzik a magyar piacon egy korrek brókercég sajnos!
ott volt?soha nem láttam csak a terminálnál. Aktív megbízások és mai tranzakciónál aktívnak mutatja a már teljesült megbízást és a megbízási ablak sem nyílik még mindig ki teljesen.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link