Én kb mindent pörgetek! Ezért nem szívtam akkorát 4ig-el. A 2025-ös brutál nyerő nagy része realizálva lett. Sajnos a blue-kat viszonylag korán adtam, és 2000 alatt szinte mindent betoltam 4igbe sávosan. MTEL-t 1800
Nekem a T meg a MOL van most. A MOL még 2200-ról. (azóta 1600Ft osztalék ment rá kb, 2021-óta, örök dilemma volt a long vagy a pörgetés. Mindenesetre nem vagyok boldogtalan a tartást illetően. Kata726, te pörgetted, ha jól emlékszem.)
mindig van fun:):) (a forájdzsinkban kitiltott a gazdi, mert bár általánosságban írtam be, hogy van egy-két hivatásos felbeszélő, magára vette egyből):):)
Én, mint nem rutinos MTEL tulaj azt gondolom, hogy a várható osztalék mértéke miatt, plusz a jelenlegi kötvényhozamok alapján nem valószínű, hogy 2500 alá menne. Ha mégis, szerintem nagy vételi erő fog ott jelentkezni és hamar visszatérne 2500 fölé.
Elég régóta minden infót feltöltök az AI-nak (gondolom itt többen is) és szerinte a 2500-2520 zóna törésének 15% az esélye, tehát továbbra is a 2600-nak való nekiugrás lehet az esélyesebb.
Mtelekom