-Jó napot! Private Banking friss:-Magyar Telekom.Az árfolyamot továbbra is csökkenő tetőpontok és mélypontok jellemzik, és az 1750-et sem hagyta el szignifikánsan egyik irányba sem, így alapvetően semleges állapotban van a görbéje. Az 1688 és az 1781 lehet a napokban az a két szint amelyből ki kellene mozdulni trendszerű mozgáshoz. Az aktivitás alapján azonban jelenleg nem látszik nagy elmozdulási esély. Hosszú távú emelkedő trendvonal 1625 körül várná a tesztelést. Ellenállások: 1875; 1938; 2000; 2062; 2125. Támaszok: 1688; 1625; 1563; 1500.
azt augusztusban tapasztaltuk, hogy 2000-ig alig volt eladó, mert néhány nap alatt, de azért nem túl nagy forgalommal ( uborkaszezonban) érte el azt a szintet. Most, hogy kis forgalmakkal lenyomták 1700-ig, gondolom, hogy sokkal több eladó lehet az említett 2000Ft-os szintig. :) Persze ez csupán egy spekuláció, de részemről, ha akkor nem adtam el augusztusban, akkor ma még kevésbé tenném, mivel ez alapvetően mégiscsak egy osztalékpapír.
szokták mondani, hogy ami nem tud emelkedni, az esni fog. De ennek a fordítottja is igaz. Döntse el mindenki maga, hogy melyikre szavaz ( persze az is előfordulhat, hogy hosszú időre, vagy akár örökre ebben a szűk ársávban marad, de ennek a valószínűsége elég csekély ). :)
ameddig 4-5 millió Ft-al 1%-kal lehet mozdítani az árfolyamon, addig túl nagy változás nem lesz. A tegnapi "kimagasló" forgalom ( minden relatív ) miatt nem az történt, ami az elmúlt hetekben, miszerint záróban néhány ezer darabbal 6-10 Ft-al lenyomták, hogy másnap megint ebben a sávban szuttyogjon. Nap végén be lehet állni mondjuk az utolsó ár alá mondjuk 8 Ft-el, majd másnap 8-10Ftal magasabban ki lehet szállni. Persze csak nagyon kis volumenben, még a kisbefektetőkhöz képest is. Néhány ezer darabbal, mert pl. egy 50 ezres tétel már piacmozgató tételnek számít. Én mostanság ezért nem is követem szorosan. Uncsi.
Mtelekom