2025 tavaszán folytatódik a Magyar Telekom részvényvisszavásárlása 1,7 milliárd forint értékben ez egy tavalyról visszamaradt SRV, Illetve további 39,1 milliárd forintnyi saját részvény-visszavásárlás lesz.
Sziasztok, a sajátrv. visszavásárlásról van már valami konkrétum ? Megpróbálkoznak megint az aukcióval, vagy a tavalyi tapasztalat alapján már eleve másképp lesz ?
Na,azért csak kikerekedett a dolog a nap végére! :) 1640-en eladtam a záróban. A tegnapi-mai vételeimmel kicsit több mint 200K profitot hozott. Valószínűleg a holnapi nyitáskor, meg a "bolondok órájában" szívni fogom a fogamat.. :) De! Sosem legyen rosszabb napom! Köszönöm a kommunikációt, a biztatást! Én már úntam az 1610-es tökölődést,legszívesebben már ott eladtam volna. Csak a ti optimizmusotok,akaratlan bíztatásotok miatt nem tettem! Sőt! Az 1630-as eladást feltettem 1640-re. Lehet,most többen butának tartotok vagy "forintozónak"-de ez a 200K nekem majd egy havi nyugdíjammal egyenlő. (bár be lenne b...va,ha csak abból kellene megélni) :) Reményeim szerint majd úgy 1500-1600 között újra megpróbálok beszállni. Vagy majd ahogy az ármozgás "kiadja"... Köszönöm mégegyszer a bíztataást,sok nyerőt kívánok Nektek!
Az is lehet, de én inkább arra számítok, hogy a nagy intézményi befektetők akik jóáron szabadulni szeretnének az utolsó egy két hónapban felhúzzák az árat...ezt az osztalékfizetés ráadásul jól megtámasztja...
-Bizony:-15:31MBH Bank: venni kell a Magyar Telekom részvényeit Mivel a Magyar Telekom a tornyokat leválasztja, majd visszabérli azokat, ez az összeg várhatóan a bérleti díjakban jelentkezik, így a Telekomnak ezt az összeget évente ki kell majd fizetnie. Az MBH frissített, 1898 forintos célára közel 18 százalékkal van magasabban a jelenlegi árfolyamszinthez viszonyítva
Megy a játék kb.10.30 h óta,közel fél Mrd forgalommal, plusz-minusz 2-4 Ft-s ármozgás mellett... Egyre inkább nem értem,hogy mit keresek/keresnék én itt?! :D
nekem ez már kurvára gyanús, hogy minden "korrekciónál", jönnek az eredmény előrejelzések és céláremelések! Mindig akkor, amikor kezd lemerülni az elem! 🤣🤣
Mtelekom