Attól függ... Én nem sietek. Erős forgalommal emelkedünk/tört ki. A jelentés (azt hiszem holnap zárás után jön) napja után lehetnek izgalmak. Ha jól láttam naposon az MACD most adott vételi jelzést, az RSI még nincs túlvett tartományban, bár közel került hozzá. A Bollingert elkezdte megtolni, most kint is vagyunk belőle, de ez ilyenkor teljesen normális. Lehet, hogy még megy tovább holnap, de az is lehet, hogy lassít vagy vissza is tesztelheti a 800 körüli kitörést is. Belefér mindegyik változat. Lehet, hogy a jelentés napja után pénteken lesz korrekció (hírre eladni), de a biztos jövőt senki se látja.
Nem úgy vesszük, hogy eladnánk. Én speciel koronaékszernek veszem a meglévő pakkomhoz 5 év időtávra. Különben itt már nem vennék, hanem profit taking-elnék. Miden adott lenne hozzá: parabolikus árfolyammozgás, nagy forgalom és mánia
Igen, jönnek bizony, írtam is tegnap az új certiket. Ma meg kiütötték a MT TS 13-at 804-nél. Helyette jön a TS 15 certi 1000 Ft kiütési árral, aztán azt majd gondolom hétről hétre emelni fogják.
ami a régi pakkomból maradt, annál 600 után meguntam hogy emelgessem az eladási árat, ezért betettem a "biztonságos" 850-re:) De úgy látszik most a papernél nincs elég magas ár:) Azért ilyennel az mtel-nél még nem találkoztam az elmúlt x évben.
Mtelekom