Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
750 nél tanyazott sokaig. Levertek 9500 ig es 440ig tud visszaemelkedni srv mellett is . Vajon miert? Mert feljebb nincs ra vevő, keves az osztalék nincs benne sztori.
Mindenki hulye meg agyhalott.. Szerintem helyezze mar el magat mindenki a sakktablan. Reszvenyt veszel mert szexi meg olyan menő de neked van a legkevesebb infod a papírról. Akkor ki a luzer?
Kilovest? 😃 Meg a dunahouse is tobbet emelkedett ma. Az otp meg tobb mint ketszer ennyit. Azert orulok, hogy vegre nem esett, hanem emelkedett kicsit, de mostmar ezt kene minden nap 14ezerig, kissebb megallokkal 🙂
Nem jelentene semmit, 800 alatt semmit se jelent tudom, de jobban nézne ki és lenne honnan esni legalább ha úgy adódik :D De egy biztos jobban néz ki ha mondjuk 400 ról esik mintha 200 ról :D
én lehet h tévedek, de mi alapjàn vàrod oda? Indulàs elötti leszuràs, vagy micsoda? A mult heti pànikban megnézte, azota szépen visszakorrigàlt sok papirral ellentétben amik nem. Màr most sincs elado. Mar nagyon a hàromszög csucsaban vagyunk, sztem azert gyenge a forgalom es lassan indulni kellene. En erre fogadtam es ezért.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.