Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
- Nem ide való-de láttam alul emlegették a témát.- "Céláremelés érkezett a Magyar Telekomra. A Concorde 1 556 forintról 2 029 forintra emelte a Magyar Telekomra vonatkozó célárfolyamát, az ajánlást felhalmozásról vételre javította."
-Jó napot! Átlagos nap van,mintha mi se történt volna. A jelentés jó, erre nem esik,ahogy vártam,csak a nemzetközi hangulat befolyásol ma mindent! Forgalom semmi még,de az eredményjó!Átnyálazzák, és lesz később tájékoztató is az igazgatóság részéről,az hozhat vevőket. Ennyire olcsó a papír- Idén az 1500 EPS-meglehet.-
Jogos, viszont en azt latom hogy kb. hogy a watchlistemre felvett 30-40 nagyobb volumenben kereskedett EU-s rv mind esett/esik nyitaskor, renezesre az atlag kb 0.8%. Kulon a lengyel wig20 etf -1.4%. Magyar blue-knal ugynugy piros (kiveve most a richter ami 0%-al zold, BUX kb. -0.65%). Korrekcio? Oldalazas? Fene tudja, de en elkonyvelem magamnak jo higitasi lehetosegkent, ugyis akartam bovetni egy kis EU-s reszvennyel.
240 Mrd HUF netto nyereség, nagyon durva! Néhány éve 7000 Ft-os árfolyam környékén még évi 30 Mrd HUF volt ez. Lehet számolgatni! Nyereség 8x, árfolyam hol tart?
SP500 125 napos ala kerult, fear and greed index -> extreme fear. mar tegnap is, usa zaras elotti idokben nagyon latszott hogy delnek tartunk. nyakig vagyok enis ricsi rv-kkel, certim most nincs. otp-be belevettem 24.4 felett, rv + ~2-es tokeattetelu certi. de valamiert nem latom borusnak a kov. 1 havi periodust. aztan lehet a funda ram fog cafolni...
Csak a Ricter árfolyamának van ilyen szerencséje, hogy egy ilyen fos nemzetközi hangulatban kell Q4 es jelentést közzétenni amire gyakorlatilag semmi emelkedést nem fog tudni produkálni, de ne legyen igy.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.