Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csak kockázat mentes certiket vettem, úgy hogy kiülöm. Csak az a fránya telko certi ne idegesíteni.... 5 milla helyett csak 500 ezret nyertem. Persze ez sem rossz de nem hagy nyugodni, hogy nem tudtam várni pár napot :(
Mivel eladni ilyen áron nem akarok, ezért naponta 1-2 szer nézek rá mi a heléyzet. Úgy látom megint a szokásos: erőlködve emelkedés majd öntés. Nincs új a nap alatt.
De az van, meg msci..... meg hó vége.... szóval szerintem jelentésre semmi érdekesség nem lesz, aztán jövőhéten emelkedhetnénk. Továbbá.... ha eldobálnak mindent aki akar megszabadul a papírtól utána emelkedni kéne nemde?
Egész jó kis pozit építettem fel az elmúlt hetekben, de úgy tűnik ahogy öregszem, fogy a türelmem is. Pár éve még türelemmel szemléltem Ricsi lajhárra hajazó tempóját, életveszélyes leszúrásait, pengeélen táncolásait és rendre minden alkalommal minimum nullában vagy szép nyerővel szálltam ki. Volt bizalom, tudtam hogy jó a cég! Most is az, de valahogy mégis más az érzés… Biztos én valtozom…Hajrá Ricsi!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.