Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nincs igazán értelme szerintem (ok, nekem messze nincs annyi, mint Neddennek). Ha valaki elindítja a lavinát, a maradványérték nullához konvergál majd.
Hú igazad van ránéztem, ölik egymást az emberek az olcsó Richterért! Olyan mint amikor kinyitott az országunkban az első Elektroworld áruház a bejáratnál taposták el egymást…. Most ez miért kellett? Jó értem, meg akarták lovagolni a fel menetet újra, vagy azok akik tavaly kimaradtak. Brutálisat ugrott a forgalom!
Kisbüfik veszik a certiket (TL38 alapvetően), de ez kevés lesz önmagában. A tegnapi vevő, aki 1 milliárdot költött 10480-on, shortot nyitott? Vagy ennyire ráér?
Ezen a vicces áron már sorra teljesülnek a feltételes megbízású vételek. Hirtelen sok lett a vevő. A gond, hogy szuper alacsony áron lépnek be, de ritkán van ilyen, hogy kevés az eladó.
Megjöttek a vevők, de szemtelenül olcsón veszik. Ez már nem is diszkontár hanem a BÉT legnagyobbat eső papírja lett. Ár/ teljesítmény szerinti legolcsóbbja lett. Na erre mit mond a cégvezetés?!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.