Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A holnapi codálatosz GDP adat előtt nagy kapkodásra én azért nem gondoltam, de akinek jó sok pénze van az pont arra is gondolhat, amire akar :) Remélem nagyon nem maradok le, de én azt azért még megvárom inkább biztos, ami tutkó.
Annyiban más lehet az AbbVie, hogy alapvetően jó osztalékfizető részvény és hosszú távú emelkedő trendben van. A Richter nem tud 9200 fölé emelkedni sajnos, de jó áron én is veszek mindig belőle. Majd jó lesz egyszer.
Törölt felhasználó2023. 02. 12. 19:18
Molhoz nem értek. van aki szerint 3000 ig el fog menni. szerintem 2900-2950 közé maximum..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.