Pont tavaly nem csökkent oszt után, ha jól tudom. A másik, hogy a fórumon elhangzottak után ne kereskedjünk soha, mert utánna lehet, hogy megbánod mint jelen esetben is, ahogy kihallik az írásodból. Hibát pedig te vétettél azzal, hogy elküldted a vételi megbízást azon a szinten.
Milyen érdekes hogy amikor a MOL szinte az egyedüli a béten hogy ekkorákat emelkedik es közben még az otp is esik, akkor azonnal eltűnnek innen a kibicek és a károgók, okoskodók! Gyönyörű emelkedes elé nézünk! 👍👌
Ne haragudj de szerintem te félve tradelsz.Ami azt jelentheti hogy túl sok pénzt forgattál be a vagyonodhoz képest.Azt sem értem ha pár éve kezted a tőzsdézést akkor itt voltál decemberben is miért nem vettél 2950 en?Te szerintem a futó szekére felugró tradelő vagy .Vettél mert nem akartál lemaradni a jóról pénzt akartál keresni.Ennyi....A lényeg hogy már pluszos vagy..Holnap meg még pluszosabb leszel .Ha nem érzed magadat komfortosan sokat vettél adj el 1 adagot és kész.
Nekem a decemberben vett papírjaim (2918 Ft-os átlagáron), mai záróval több mint 37% pluszban vannak. Tudják itt sokan, hogy a 2020-as esés óta veszem a MOL-t. Az első, és egyben legnagyobb csomag 2200 alatti átlagáron van. Azóta beforgattam az összes osztit. Most is vettem a korrekcióban. Nem kell a rizsa. 😆 Mindig van kockázat, anélkül nincs érdemi profit. Nem kell tőzsdézni, aki nem tudja kezelni. Rám meg aztán főleg nem kell hallgatni. Tudom mennyi pénzel indítottam ezt a MOL- os befektetést 2020-ban, és azt is látom hol tartok.
No igen ..ha tippre vettél akkor tippre is adsz el?? .Vedd úgy hogy ez a parkett..nem kell hallgatni senkire, csak figyelj es kereskedj .Az alapján kereskedni amit itt leírnak...a klaviatúra mindent elbír...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.