Tudom, hogy vannak itt páran, akik szerették volna, de valahogy a mai napon sem a MOL van -2%-ban. Gondolom mehet a fejvakarás, de sebaj. Annak is lehet néha némi haszna! 😁
Figyelemre érdemes szerintem a hetes ábra, a magasabb rendű időtáv a meghatározó több napos néhány hetes távban. https://invst.ly/19ro10 Volt egy 3 hétig tartó korrekció a februári csúcsról. Az újabb long szakasz indult a múlt héten. Egyelőre 2 zöld hetes gyertya látszik, folytatást mindenki gondolja hozzá! :)
Neked? Minek is? Tettem fel én is, más is rajzokat az elmúlt napokban. Mind 3K fölé mutat. Egyelőre elég ennyi. Aztán hogy 3K felett hova jut, majd meglátjuk lesznek kialakult hullámok, amik fölé visznek. Akkor majd lehet újra értékelni!
ok balin igazad volt elnézést dörömböltünk a 3k-n mi a következő lépcső mesélj nekünk. 3200 3500? Mondj valamit értelmezd nekünk a helyzetet és a rajzaidat.
Csak a kezdőknek elmondom ha használják jó ha nem akkor nem. Mint az öreg Matula. Kb a kezdetek óta tőzsdézem láttam már sokmindent. A tőzsde kockázatos. Ma ennyi holnap meg egyet pislantasz és már minusz 10% a második pillantás és ott a következő -10%. Most azért mentünk lejjebb mert EUR/huf is változott. Nem azért megyünk fel vagy le mert valamelyik halfajta rajzolgat objektívnek tűnő csíkokat. Ha veszel egy részvényt akkor a fórumokon bekerülsz egy fohász közösségbe, bárcsak felmenne, egyik beír egy 3500at igeeen azt akarjuuuuk. az leeeesz. Ez nem így működik. Láthatjátok mennyire változik a világ. A gazdasági adatokat használhatják politikai nyomásgyakorlásra is. Ha MO-ot leminősítik akkor sejtitek hol lesz a MOL árfolyama, miközben változott az értéke a kilátásai az eredményei? semmit. Most van a fix MÁP nettó 6,5% hozammal. Most minden befektetésnek ez az origója ez a mérőpont. Mindig a kockázat és a hozam aránya a fontos.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.