Ne haragudj, de ez nem válasz a kérdésemre. Azzal vádolsz, h trollkodok, mert be mertem ide másolni a múlt pénteki hozzászólásodat, majd indoklást fűztem hozzá. Azt kértem fejtsd ki, h mi volt ebben a trollkodás, nem kell a mellébeszélés! Ha már vádaskodsz, akkor indokokkal támaszd is alá!
Megosztanád velünk többiekkel, h miből sikerült azt a következtetést levonni, h ÉN trollkodok? Bemásoltam ide a múlt pénteki hozzászólásodat. Ha szted ez a másolás trollkodás volt, akkor úgy vélem, h az eredeti poszt (a tiéd) is az volt. Vagy rád nem ugyan azok a szabályok vonatkoznak, jól értem? Lehet, h csűrés-csavarásnak látod, amit írok, de többekkel együtt én is hasonlóan látom a megnyilvánulásaidat, h mindig úgy ferdíted a valóságot, h az a te igazadat adja ki. Mindig kitalálsz egy magyarázatot, h az nem is így volt, nem is úgy értetted, hanem amúgy stb. Itt ebben a topikban senki másnak nem lehet igaza, csakis neked. Aztán, h jön vmi nagyobb esés ne adj Isten, ami több napig tart, akkor meg elmész "nyaralni".
Válaszoltam a trollok posztjaira, majd velük együtt engem is kitiltottak, csoportosan. Egészen pontosan ez történt. :) Gondolom pont ez volt a szándék! Most is Te vagy az aki trollkodik, és én azzal követem el a hibát, hogy válaszolok, bár már megfogadtam, hogy nem fogok. Az eredeti ütés-váltás abból indult ki, hogy volt egy állítás, miszerint én olyat írtam, ezen a héten már 3000 felett lesz az árfolyam. :) Szépen csűröd-csavarod, azt el kell ismerni!
Tökéletesen igazad van, ezt már máskor is kitárgyaltuk. Aki nem ért veled egyet, az nem is csinálhat semmi mást, csak trollkodik. Ennek ellenére most is azt tudom neked mondani, amit már korábban többször is, h kettőnk közül még mindig te vagy az, aki tiltást kapott trollkodásért ;)
Természetesen 2950 fölé várom a 3-as hullámot. :) Oda is fog menni, jóval 3000 fölé. Az 1-es szerinted egyenes vonalban jött fel ide? : ))) Idősíkokról, meg alacsonyabb szintű hullámszerkezetről esetleg hallottál már?
Igen, pontosan ezt a kifogást vártam, megint nem okoztál csalódást :D Ha hullámelméletről beszélünk és a rajzolgatásodról, akkor vhogy nehéz elképzelni, h a korrekció utáni 3. hullámot ne 2950 fölé vártad volna, de nem is te lettél volna, ha nem magyaráznád meg ezt is.
Igaz, h feltételes módban írtad, de nem olyan régen, h ne emlékezhetnél (múlt péntek volt) Balin2020 péntek, 18:47Előzmény: #381388 Stayerke#381398Mi a probléma Stayerke? Első hullámot max. 2950-ig vártam. Teljesen egészséges egy kis kori. Jövő héten már a 3-as indulhat!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.