Tudja valaki, hogy mikor hozzák nyilvánosságra az osztalék javaslatot 2024 után? Tudom, hogy a közgyűlés április vége felé lesz, de addig csak előrukkolnak valamivel? Köszi előre is
-Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: Visszatesztelte a meghatározó emelkedő
trendvonalat a papír, amely egyelőre megfogta az
esést.
Amíg a vékony zöld trendvonal felett van, addig a
trend élhet, és megmaradhat az esélye egy újabb
long hullámnak.
A tegnapi nap megindult emelkedésnek folytatódnia
kell, különben egyre nagyobb az esély a
trendtörésre.
Ha alá zárna az árfolyam, akkor irány a 2656.
Ellenállások: 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2812; 2656; 2500; 2375.
Ahogy írtam is, az RSI nagyon be lett hűtve 36 fokra így várható volt, hogy felfelé mozdul. Pár nap nyönyörgéssel vissza tudják tornászni 50-60 közé és akkor folytatódik a lejtmenet. https://invst.ly/19kpjm
A helyzet tegnap kicsit javult, de szerintem csak egy korrekció korrekcióját láttuk a tegnapi napon. Hiányolom a nagy forgalmú kitörést és még várom naposon a MACD vételi jelzését, túl egyszerű és szép lenne innen egy rakéta, egyébként is ma borongós napra ébredtünk. Az én olvasatomban legalább két napon át kellene 2870-en felett zárnia, hogy kitörésről beszélhessünk. Délután többet fogunk már látni.
-Akkor áttörte felfelé.-VG-Technikai:-Továbbra is gyengén szerepel a Mol, azonban a március eleje óta tartó igen meredek csökkenő trendvonal fölé próbál kapaszkodni. Siker esetén pozitív korrekció jöhet. Nagyobb emelkedésre csak a 2824 forintos szint áttörése esetén nyílna lehetőség, míg alul a 200 napos mozgóátlag jelent erős támaszt 2766 forintnál. Megugrott a volatilitás a hazai részvénypiacon - Világgazdaság
MOL, daytrade a 60min charton mar megvan a paralele csatornabol kitores; talan ezzel vege is van a NAPOS charton is a (2) korrekcionak. Ha igen, indul a wave(3) hullam fel, a NAPOS charton a kovetkezo target a kitores 3012 fole. . https://imgur.com/a/Q53fcMz
-Erste:-Megvolt a 200 napos mozgóátlag visszatesztje, s azóta stabilizálódik, most pedig már emelkedni próbál az árfolyam. Az MACD indikátor is vételi jelzést adhat a közeljövőben, legalábbis mintha erre készülne a görbe.Támasz és ellenállás szintek
Az a baj csak a jó hangulat miatt veszik , jön egy szar nap megint beverik 2.800.- alá Az oti 23+ - ról ment 25 fölé néhány nap alatt , míg ez itt szarakodik még mindig
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.