Én egyenlőre nem várnám, 2740-es szint alá, de a mai nap a semmiforgalommal való emelkedése után bármi lehet. Jelenleg nagy vevő nincs, csak a kicsik csipkedik, a nagyok záróban kereskednek.
Jó kérdés, szerintem az ERSTE mérlegelni fog az ajánlati könyv alapján, hogy érdemes lesz e neki menni, avagy sem. Egy gyenge vételi oldal alapján, ha a közelében leszünk, mint az láthattuk is már simán nekimegy a show kedvéért is. Nem szerencsés korlát ár, 2640 alatt nagyobb biztonságban lenni a certi.
Igen én is úgy látom nehezen kapaszkodik vissza de ha esik akkor rendesen esik. A többi blue bezzeg tud emelkedni eleve egy túlvett árról ráadásul. Egyedül az oszti mérték mentheti meg a mol árfolyamot , én már más eseményben nem bízok sajnos
Egyenlőre, én még mindig azt gondolom, hogy a korrekciós szakasz nem ért végett a papírnak, a tegnapi -záróárát újra tesztelnie kell! A továbbiak, e szintek körül fognak eldőlni, jelenleg a szokásos eladói sokkból való talpra állást próbálja csak a papír. Kitartást a longosoknak, ha 3000-nél nem adtad el, ezeken a szinteken már nem is érdemes.
Orosznak pup volt a hatan ez a haboru. Teljesen jol elvoltak adtak olcso energiat eunak akik magasan feldolgozott termekekkel fizettek, áru és technologia. EU lehetett volna a vilag 4. Vezeto ereje. Orosz kina usa mellett. Ez nem volt erdeke a tuggyukkiknek. Orosz kinai ekorea es iran szovetsegben van, usa szet akarja szedni ezt a szovetseget foleg az oroszt kinarol. Miert, mert usa meg akarja tamadni irant, masresz az orosz ne erositse kinat amikor elfoglalja tajvant. Ukran nep fizeti meg az arat ahogy mi is anno. Zeli is megkapja a beret.
Megegyezett Trump, meg Zelenszkij. Kíváncsi vagyok mit lép Putyin, most rajta múlik minden. A mai moszkvai dróntámadásra azt mondta, hogy az ukik meg akarják fúrni a tárgyalásokat. Na erre most mit lép?https://www.portfolio.hu/global/20250311/itt-a-nagy-bejelentes-megallapodott-egymassal-ukrajna-es-az-egyesult-allamok-jelentos-lepes-a-beke-fele-747059 Holnap katapult (remélem nem a semmibe)!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.