Nem okoskodtam, csak ugye megmondtam, hogy szerintem ez lesz. Jó lenyomtál akkor. Most se okoskodok, csak gondoltam, beírom, hogy bejött, ez lett. Most is jól lenyomsz, hát az van, hogy a szájkaratében te nyertél, a pénz meg nálam van. A like-okból nem lesz zsetonom.
Nincs nekem olyan hatalmam amit te titulálsz számomra, de jól esik kétségtelen. Mindenki elmondhatja a véleményét mely sok esetben eltérő. Ha neked bejött a short gratula érte. Azért nem volt ez ennyire egyértelmű, mert 3k alá is benézett majd ment vissza 3k fölé jócskán. EU tárgyalások kimenetelét nem lehetett előre kalkulálni. Tőzsdézők között van egy aranyszabály: utólag nem okoskodunk, nem túl intelligens!
mármint ha az órás vagy a napos is végül divergál, akkor bőven 2800 alatt lesz meg az alja... de hát ugyebár ez majd utólag derül ki, napok múlva, 1-2 hét is akár...
még csak a 15 perces RSI sem divergál...LEHET, hogy messze van az alja, nyilván ki tudja... majd 15 perces divinél elgondolkodom a shortzáráson, és akkor óvatos voltam, mivel az órás és a napos is fel szokott bukkanni, de akkor nagyon nagyon messze van az alja...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.