Szépen 2800 ft felett volt a záró kivételével,az oszti negatív hangulatban is magasan tartja az árfolyamot. Ilyen osztalékhozam mellett nem csoda. Jó hangulat esetén a 3K elérhető,sőt felé várom. 3125 és 3450 ft.
Èn 2019.nov. 14től 2020 jan. 21ig vettem 11650db-ot,aztàn megùntam. Majd tavaly januàrban vettem mèg 5000db-ot amit màr 800e nyerővel ugyan,de sajnos eladtam 2 hete egy rosszabb pillanatomban. Ezen az àrfolyamon màr többször "megviccelt",ìgy nem biztos hogy meg merem vàrni megint az osztit. Tavaly ugyan nagyon megèrte (1.6milla),mert nem hogy nem esett vissza utàna,mèg emelkedett is tovàbb. Most azèrt ilyenre nem szàmìtok,de mèg az is csoda lenne szerintem,ha osztiig ezt az àrfolyamot tartani tudnà. Elèg furi ès különleges eset ez a mostani oszti,amit szetintem 100%-hogy megszavaznak hiszen ez most egy nagy mutyi megint,mentik a lòvèt!
2020 február elejétől vagyok benne. 10K db-al 2050ft-os átlagáron... Amit eddig láttam belőle az a 803 ezer ft-os korábbi osztalék :) Célom 3K-nál eladni (de értelemszerű hogy ha eléri a 3K-t nem fogok egyből megbízást adni mert minden 100ft emelkedés + 850 ezer ft már) Szóval türelmesen várom a minél magasabb értéket. A pénz nem kell így akár 20 évig is bent lehet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.