Hàt a magam 29 hònapjàval erősìtem az "örök optimistàk" tàboràt. Szivem szerint ezèrt mèg különdìjat is adnèk az oszti mellè! :)) Nagyon bizakodom,de ....
:D Dehogy tiltottak, semmi rosszat nem tettem, jó fiúk vagyok. :) Tegnap rágerjedtem a MOL shortra, de csak napon belül. Azt jól elkaptam és realizálni is elég jól sikerült. Ma nap elején ment egy kis short megint, egész nap pluszban van, de nem nagy cucc, meg csak játék összeggel.
Még mindig április 28-án fogják megmondani ez azóta se változott hiába kérdezitek meg naponta 65x. Ha akkor lesz addig bőven vehetsz ha akarsz arany áron venni
A pontos napot nem tudom, de az előtt 7 azaz hetes munkanappal még vehetsz részvényt, amire jár az osztalék. Utána már amit veszel, arra nem jár osztalék. Ha jól tudom.
Baromság! Ha 200 forintot fizet váratlanul a cég, akkor bizony 200 forinttal csökkenteni kell majd a célárfolyamot. Árfolyam és osztalék egyszerre? Nem úgy megy az.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.