Ma 46540-en vettem mert egy gazdag ember egyszer azt mondta,hogy " Legyetek bátorak, bátorak legyetek." 47000-en eladtam most buli van . DE megint veszek majd mert otp nélkül lehet élni de minek.
47 120 at írtam 11h kor. Vicceskedtem, megint. Nem álltam távol az igazságtól. Ez a 4 nap alatt 2. vicceskedésem volt, mindkettő majdhogynem bejött :))
Én Pro változattal szoktam így járni ha hitvány interneten használom ... újabban ha hitvány neten vagyok 1-2 órát, inkább nem használom ... mert utána hiába indítom újra akkor is hule marad ... azt meg hogy hol tartja a cache-t hogy kitudjam törölni még nem kérdeztem Google Gemini-t :-)
Engem is érdekel joker magyarázata, hogy miért esett egész héten felfelé 😀 Bár én is esésre számitottam, csak én nem hokusz-pokuszok miatt, hanem egyszerüen a kinti rossz hangulat miatt, ami nem jött be. Igy az egész évi nyerőmet viszi a shortom.
Oh, igen... volt egy élő eladási megbízás, hirtelen nem is jutott eszembe, hogy az lehet a gond. Pedig már volt ilyen szitum, de most nem jöttem rá abban a pillanatban, hogy az a gond. Na, ez azt hiszem, jó kis tanulópénz lesz... köszi a tippet, bízom benne, hogy azért korrigál majd kicsit még hétfőn, aztán ki tudok szállni értelmes szinten és nem KO lesz a vége.
Én is jártam már igy. Nálam az volt a gond, hogy napokkal előbb beraktam eladásra ami kiment a fejemből, igy már "le volt kötve" eladásra más áron és a rendszer azt irta nincs elég mennyiség a számlámon. Töröltem a régi megbizást és be tudtam adni az ujat. Lehet nálad is ez volt a gond?
OTP részvényesek ide!