tegnap írtam, hogy nyílegyenesen halad az 1h, ez a mai 1h, lentről nézve: https://kephost.net/p/MjQ1MDA0Nw.png ma kicsi oldalazásra kényszerült, de kitartott a vételi erő. a piros vonallal vezettem az emelkedő aljakat. szoktam írni (ha meg nem bántasz ismét!:D), mivel a tetők ismertek, ezért az fix, nagyjából odatettem a sáv másik oldalát, amiről-ahonnan újra építkezik, amikor befejezte az oldalazást, és újra felfele halad, ez a jobb oldali vonal. TA szinten nézve az 1h bollinger közép közelsége "felfele irányította", tolta tovább. Bejelöltem az egyes dupla tetőcskéket, jól látható, hogy 2-es beállítással, mindig a tetőnél alábbhagy a vételi kedv oldalazgat, kivár, és folytatja az útját. Naposon nézve, gyakorlatilag a napos bollinger tetőn letalpalt, és keresi az égieket. Uram adj erőt és kitartást a további longhoz. De irgalmazz annak, aki stop nélkül nézi ezt az irgalmatlan emelkedést. Myrath: mikor fárad ez a hiperbolád? dniel írta, az ő tollából idéznék: A fundamentum már kevésbé számít, lásd Space X ( ezt én írom), 20 MRD-os bevétel mellett 2700MRD USD-s kapitaláció. FOMO. Ha van pénz, arra megy minden, amerre a nagyok akarják, amikor akarják. Ez jelenleg a long !
Szvsz idén meglesz a célárad. Kérdés, hogy hogyan? Biztos nem nyílegyenesen. A longos társaság nevében annyit mondok, hogy bővíts, segítsd az árat felfelé! :) De ez nem befektetési tanács.
Amit eddig látni, hogy pontosan 44000-en nyitott = előző csúcs És onnan long marobozuval tolják a zsiráf nyakát felfele, gyakorlatilag bármeddig mehetne. 13:30 "President Trump speaks". Flash Gordonnal repül a békekötésre, miközben Patriot szakítják meg a problémamentes repülését. https://www.youtube.com/watch?v=O6uOHnxf85g Én tegnap, aki 45k kiszállót akart magának, 44880-at mondtam, hogy azt tpzze le 44840-850 a napos gyertyák nyitói, végei, amiről lefordult, közel vagyunk. "Szerintem béke, de maradt még 1-2 patriot rakéta a közelben, elsüthetnénk"
41600 ért vettem, rezervációs eladási áram 45-46 körül van, célérték 48-50k reményében vettem. Mit javasoltok? Tartsam és kockáztassak vagy biztos 45k? :D
OTP részvényesek ide!