talán annyit hibáztam, hogy a 3 utolsó zöld alá behúzhattam volna a vékony fekete vonalat, egyfajta Kitörésnek tekinteni ezt a 3 zöldet, mint legalul. Csak ott közel 10%-os pattanás történt, itt meg 2%-os, itt is van különbség. Lent van egy kalapács gyertyánk 36knál, most 1 inverted hammerünk van, ami lehetne egy long fordító. Macus szokta emlegetni ezt az inverted hammert,de akkor holnap pattanni kell, ez az alapja.
A 3 zöld gyertya már magasabb "bázison" ücsörög, nem 39600-on, hanem 40k-n, longos jelecske, csak kellene még valami long -vételi jel. Lehet,h látják már a nagyok, én amatőrként l....szt sem látok. Amatőr vagyok, számtalanszor leírtam már. Június első felében kiderül, kinek volt igaza, kinek a tippmixe jött be csökkenő ék-ből kitörés, vagy mégis berottyan, de ahhoz USA támogatás is kell. (bár furcsa módon az OTP önmagától is esik-eseget), USA pedig ATH-n van, talán ez egy kicsit negatív. Valaki USA-t még innen is felfele, kérdés meddig tudják tartani a tempót, és mire.
Ez az én spekulációm: https://kephost.net/p/MjQxOTI3NA.png Anno Macibear szerette az "azonos dolgokat" vizsgálgatni. És ha már azonosság. A zöld vonal meredekségét lemásoltam fentebbre, ezt mutatom a vastag zöld vonallal. a 2 piros ~ dupla alj szerűségből, vagy csökkenő aljakból már 3 zöld van, az is stimmel. Csak az a különbség, hogy ott a 3. zöld kijött új tetőre, míg a 3. most egy csökkenű fej vállú alakzatot csinált. De még ez a zöld vonalka tarthatja. Ha nem tartja, akkor a piros kicsi sáv aljára esik: Myrath, nálad is kb. ez az ék alja. Ha ez a piros sávocska sem tart, az emelkedő zöld vonallal, onnantól validálódik a GAP szívóhatás 38800-39000-ig. 40k alatt az előző 2 zöldet ignoreálja, tehát be kellene állniuk alá, tartani.
jajj szegény dax barát, tudta mi vár rá, de a töménytelen sarki fény váró, képtelen elengedni a longját, már csak a GAP-nél. Én ezt tartom nevetségesnek, amig nem ment bele a GAP-be, addig nincs rotty. UGyanez vár az OTP-re, ha bemegy 40k, és 39,6k alá. Stop!
Ilyenkor mindig azt kell nézni, legalábbis szerintem. dupla alj lehetősége, miért pont 39700nál állt meg? Ha átrakod hetesre, szerintem az adja meg a választ, ez a 2026 februári MIN hetesen. 3 hetet szutykolt, mire végleg elengedték, és lerottyant. Jött fel ez a nagy zöld kampó, hetesen, átvitte, lendületből. Ha nagyon reálisan akarnám látni a helyzetet, Hetes dupla alj 38900 + ez a márciusi visszautasítiott tető is. Tehát a TL121 még nem lélegezhet fel, én pedig ezt rajzoltam, hogy ez a sáv alja. Ha az ék nem ék hanem sáv, akkor csattanás jön. De ha visszacsattan a korábbi hetes támaszok alá, akkor mi van? Költői kérdés. Ez csak spekuláció. dniel írta lentebb, már nincs meg az a funda, az a nagy rakéta várás, mint ami 2022-ben volt, hoyg 8000-1000-14000-ből lett 40k. Nehéz megszólítani a NAGY vevőket, hogy gyertek +25%-ért, lehet, hogy a 4IG -ben több a lehetőség, 2000-nél, arra, hogy 3000-4000-et csinál, rövidebb idő alatt, mert funda nem rottyant össze, csak csupán nyert a Tisza. Spekulánsok, remegőkezűek, vége a FIDESZ uralmának, akkor a 4iG-nek is véve, ami nincs kőbe vésve. Nem mondom azt, hogy inkább 4iG, mint OTP. Tartások az OTP-t, ha úgy gondoljátok, hosszútávon jó. Szerintem is jó, kérdés hogy a nagybefektetők hogy vélekednek. 10000-15000-ről nézve.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart DAX meg a GAP nél. pityeregÉjszaka pedig járt 24900-nél is.De tartják, kőkeményen. HA beszakad, szinte rögtön -1%. Újra feltámadt az iráni konfliktus: "Szerintem béke". Hát nem lett béke. Köszönjük a 10x-i commentelést, tweetelést, hogy szerintem béke, már mindent is lebombáztunk. Irán 1 hónap alatt 100%-ra felhozza a drón hadát, aztán lehet pislogni a blokádnak, jó lesz gyalogátkelőhelynek a lebombázott hülye blokádhajói.
Vedd elő Myrath Ék alakzatát + az én sávomat. Ha nem tör ki, hanem beesik 40k alá, akkor a sáv aljára csattan, ami 38800-39000 vagy mélyebb, újra kell rajzolni.
https://www.tradingview.com/x/9QSKYRsv Az ellenallas alol lassan kioldalazunk , illetve eleg hasonlo formacio volt a legutobbi kitores elott (bar pont egybeesik a valasztassal az igye.
Veszi ahogyan az Mtelekom is ....Gránit Bank is vesz saját részvényt tegnap 249 db de volt olyan hogy 550db hát az a részvény lefelezte magát 16k jegyzése volt és túl volt értékelve... mondták is minek vegyenek azt ha Otp jobb PE van...
OTP részvényesek ide!