Otp okés közel 13 milliárd ebből lehet 20 milliárd a végére elfogadható, Mol esik megértem reagál az olaj árra, Richter szinte semmit nem csinál Mtelekom 1,5% pluszban van. Ha minden menne fel simán 2000 3000 plusz de csak Otp megy a mol meg lefelé megy ezért csak 500 1000 pont között a felfelé....
Volt 44.000? Most látom. A tl114-ben miért nem volt semmi kötés? Mennyi lehetett a vételi ajánlat legteteje? És az hogy lehetett hogy 11 órakkor még nem volt árjegyző???
Azért esik GYJ napján, mert mindig van valami, ami belerondít. Látod AMD jelent +16%, mert olyat jelent, hogy leesik az álluk. OTP jelent egy jót, egy várt közelit, talán kicsit túlteljesíti, de nem olyat, hogy a várt felett 50%-al. 1x ilyen lenne, akkor nem esne. Közben nem árt figyelni. NQ közel +2%-os GAP-el nyitott volna. Tehát csorog, mert ekkorát csak a JóIsten tartana meg, főleg ATH ATH hátán 5-6 gappel a háta mögött. Olaj fordult. CFD 89> 93 NQ -130 (még így is +300) DAX -180 (még így is +600)
Én szoktam írni, addig tart a long, amíg legalább egy TA bizbasz: általában dupla tető ki nem alakul, és elakad és elutasítják a további emelkedést, tehát erősebb a profitrealizálási kedv, mint a vételi. Esésnél pont a fordítottja. Dupla aljat figyeli mindenki. Macus is írta : 41000-41300: "dupla alj"? Esik, pattan, esik pattan. Amikor már nem képes mélyebbre esni, mint egy előbbi alj, akkor már emelkedő alj-dupla alj van. Ez volt a tökéletes 35-37k példa, "Bátor pilóta". 35k tartotta, 37 visszadobta, egy ideig. Ha megnézed, milyen érdekes. május 4-én még visszatolták 42600-ról 41600-ra. De nem zárt 41600 alá, azt tartogatták. Per pillanat "utólag", ez volt a VIP beszálló. 28600 = bableves 35000 (28600 + 6400 ) 41600 (35000 + 6600 ) Még logika is van benne.
Két dolog figyelhető meg, jelentés előtti emelkedés a várakozás miatt, majd a jelentés után hiába jól sikerül egy átmeneti reggeli emelkedés után visszaesés.Az osztalék összegéven fordulónap után kb.csökken az árfolyam, de az OTP nél nem mindig korrigál ennyit. Ez a szabály,ami alól vannak kivételek
Ne viccelj Tamás, A teljes információáram ide mutatott. De kell keresnem valami más hosszútávú befektetési alternatívát kb legalább 3-t mert full cashben vagyok
OTP részvényesek ide!