A te értékítéleteddel adok egy ajánlatot a házadra: 300000Ft. Mivel más ajánlat nem érkezett, így ennyit ér. De tudod mit? Megtoldom még 100000-rel, és jól is jártál, ha eladod nekem. :)
De jó lenne, ha mindenki úgy gondolkodna, mind te!
Csányi meg remélem OTP-t akar venni.
tegnap Berni dumával kivett ,már másodszor több millárdot a piacról szinte seperc alatt .. Most iszonyatos mennyiségű dollár van "szabadon", nincs befektetve , ami külön még egy lapát a gazdaságuknak ( -gainknak an globál) . Na ez se semmi problem . Mert ugyan mibe lehet most berakniuk ??
A papírunk nem veszített az értékéből, csak az eladhatóságából, az árazásából. Mi meg lemaradunk a jó vételről. A szabályaim nem szeghetem meg, hitelre nem vehetek.
sanyibácsiiiiiii mit tudhat :) Dr. Csányi Sándor, a MOL Nyrt. igazgatóságának alelnöke 2008. október 7-én 12,453 darab MOL részvényt értékesített 14.136,73 forint/darab átlagárfolyamon , nincs több részvénye,
Törölt felhasználó2008. 10. 08. 08:42
a kamtavágással is elkéstek már sz.. /olyan állapot van , hogy észre sem fogják venni .. Mi a franc az amitől a büfik ha nem is fordulnak 180 fokot de megállnak és enyhén izé..(már le se merem írni)
ha lenne papirom lehet csak arra laviroznék hogy lesz 1 felpatanás ,1 kedvezö hirre , de akkor tuti kivágnám!! SZVSZ a napi shortot is betiltanám most! beszélek én aki állandoan shortol :)
az istenit neki mért van papirotok !!!!! adni mig nem késö!!! sajnálom aki papirban ül , nyomjanak már 1 kamatvágást!! az is a baj hogy már nem hisznek a befektetök ezeknek a milliardoknak amiket bedobtak!! hitegetés megy csak , és most azt érzik az emberek hogy nem segit senki és menekülöre fogták,
OTP részvényesek ide!