Azt hiszem gyomorgörcsöm van...:))
5190-es vételem miatt....
Nem tudom mit csináljak, vegyek-e még, már a fene se tudja...Dow már Heti szinten is túladott. Buxban elvileg 700 pont lefelé még lehet, ha abból indulok ki hogy a több mint egy éves eső trend alja eddig mindíg megtartotta....Bár az utóbbi napok nem arról híresek hogy a támaszok tartanak...
Pszihológiai csata folyik a fejemben, kezdem magam Skrizofrénnek érezni...:))) 2 hang beszél hozzám egyfolytában.
Figyelem-figyelem ! Társat keresek egy jó nagy berúgásra ! :))
arany??? az arany sehol sincs, 1 éve emlékszem az elemzések még 6000 dolláros aranyról beszéltek. Most 800-900 között szüttyög, volt már 1000 dollár is, de nem nagyon mozog, pedig pánik esetén már rég az egekben kellene lennie az árfolyamának, most az arany sem jó biznisz :)
szerintem most jól bepánikoltatták a butákat és várták hogy zuhanjon a részvénypiac egy hatalmasat és majd jól belevesznek, minden kis apró centet visszaraknak mert óriásit lehet majd nyerni.... 700 milliárd azért mégiscsak sok many. És a GDP adatok nem adnak okot pánikra.
Lehet, hogy akár 5 percre rá lesz egy UP, akár 15%-os is (bár szerintem akár már egy egy-két napos longot is mindenki háromszor meggondol), de úgye nem rég láttunk ilyet, sokáig tartott, azt 2000-et zuhant.
Szép tervek...pont így gondolom én is!!!
Csak tudod mi a gáz???
Hogy ma eladod, és holnap UP!!!...én legalábbis általában így járok......úgy érzem, h " megfertőzött " a matgab faktor!!!
1 baj van csak, 2006-ban nem emlékszem arra, hogy ekkora gáz lett volna a világban.
Ma éjszaka úgy döntöttem, hogy óriás bukóban, de kiveszem, és berakom a bankba, elvileg 50e euroig még egy bank csöd esetén is térítik, bár azért attól valóban nem félek, hogy egy erste v. egy rafi csődbe menne, attól viszont már igen, hogy nem itt van a vége a hanyatlásnak, sajnos.
OTP részvényesek ide!