Nem tudom mi kéne ahhoz, hogy ma mondjuk 2%ot menjünk felfelé. Jó lenne az amerikai tőke átvándorlona, de hogy ez most beinduljon.... Nme várok jó híreket. A jó hírek is árazattak lesznek, nem fognak a piacok egy-egy Trump pozitív böfenésre megindulni. Jó esetben is csorgás le.... Ne legyen igazam.
Igaz. Akkor a forint euró 240 körül volt a dollárt meg sem említem. Ingatlan jelenleg 2/3 70% befektetők kezében akkori időkben 30% körül mozgott. Kamat helyzet kísértetiesen hasonló. Kilövő infláció után recesszió.
Én se longos se shortos nem vagyok, csak próbálom értelmezni a látottakat. A kormány dicsekszik vele, hogy mindhárom minősítő befektetésre ajánlja az országot, ezt szajkózza évek óta, miközben szépen csúszunk le a létrafokon. Most már elértünk oda, hogy az utolsó fokon állunk, egy lábbal. És a kommunikáció ugyanaz: "A kormány álláspontja szerint ez az értékelés átmeneti, és az év második felében pozitív fordulat várható" – áll a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében. Már évek óta ugyanez a duma, majd jövőre, majd a második félévben, majd majd majd. Idei a harc éve, jövő év a béke éve, stb stb.. unalmas már a lemez.. uniós pénzek jönnek már? Arról bezzeg nem adnak ki közleményt... Amíg nem jön bovli ténylegesen, addig nem lesz érdemi piaci reakció, ha azonban egy jönni fog, én nem lennék nyugodt befektető. Az egy dolog, hogy az OTP helyzete kiváló, de a külföldieknek Mo=OTP, ha Magyarországot adni kell, elsősorban az OTP van mindig porondon, persze a BÉT is, de legjobban otika. Én sem akarom a bovlit, mert a magyar kitettségem megérezné az tuti. Csak abból a szempontból örülnék neki hogy végre nagy mártonnak betörne a feje
Menjél te longos mester...itt volt 26500 felett 2 nap is....ja hogy nem adtátok el mert kapzsi volt minden longos és már a 30 ezret várta? Hát ez van srácok, visszább kellene végre venni a longos arcból ilyen pofon után, de hát vannak akik semmiből se tanulnak ugye....
Ezen ráérünk gondolkodni a nyár végén. Per pillanat engem jobban aggaszt, hogy a szőke Torgyán (copyright: Bödőcs) milyen baromságot talál ki a jövő héten.
OTP részvényesek ide!