Kereslet es kinalat. Nem az erste dontotte el hogy elfogyjon a certi. O maximum azzal tudna javitani azon hogy legyen szabad certi ha meg tobbet bocsatana ki. De valoszinuleg o is ugy van vele hogy bizonyos mennyiseget 1-1 arra nem akar mert akkor tenyleg nehez lenne zarni a pozit egy egy kiuteskor az 500 forintos savon belul. . Arrol meg igazan nem tehet hogy a piac ugy dont hogy megveszi es nem adja el ujra. . Persze neki a legjobb az lenne ha a teljes allomanyt napjaban 5 szor atforgatnak, vennenek es eladnanak. De erre kenyszeriteni nem lehet senkit. A reszvenyen is ugy erne meg neki hogy egyesek nem 1 evben egyszer vesznek majd adnak el 1 reszvenyt hanem hetente oda vissza. De ha nem ezt akarjak akkor nincs az a broker aki KOTELEZHETNE arra hogy eladj vagy vegyel. Se reszvennyel se certivel se semmivel.
egyenlőre kihúzva a 27., most türelem, akár le is lökhetik egy picit, a 4ig most, a le és fel száguldozó, most éppen veszek hétfőre ott, itt meg várakozás van, sokat ment fel, ha úgy nézzük, még nem is korrigált, ami azért nem ártana a nagy felmenet közben
:D igen Kicsiben játszom csak szórakozásból. De tartok a jövő héttől mit csinál Trump elméletben 04.01 kor élesedik az Europai vámok ha jól tudom az még szerintem lehet negatív hatású hiába számolták már bele a piacok. Sortolni nem merek azzal már sokszor megégettem magam az Pakk műfaja.
Délelőtt kicsit korán vásároltam, de maradt még puskaporom, így vettem még most 26850-en is. USA mélyen van, hóvégi realizálás folyik. Hétfőn meg emelkedik minden egy picit.
Én nem tömésnek láttam, valakinek nagyon kellett ... elsőre TS kiütésnek néztem, de szerintem nem az volt ... meglátjuk. Én már vettem egy-két adagot. Persze kevesebb lett mint a tervezett ... :-(
OTP részvényesek ide!