Lehet sokan shortolják már, ami zárásba akár 1 újabb felfelé kört jelenthetne, főleg ha USA is felfelé nyitna. Árfolyam az passz, de írok kerek 15600at.
A 16K kemény szint, többször pattant az árfolyam e körüli szintekről, mielőtt elesett, SZVSZ a lila köd jövőhét folyamán eloszlik és ha nem is lesz nagy szakadás, de az évvégi pingi-pangi időszakban fog jönni némi lemorzsolódás.
Gondolkozok 470 en visszavenni certiket , de szerintem most jon kicsi stop , legalabbis rsi igencsak magasan all epp. Meg elertuk a lelektani szintet, illetve egyelore ott van egy űrbol is lathato res. Vissza kene mennunk 15 kornyekere, aztan emelkedesbe valtani es elmenni 16 ig. Rsi hulne , csinalna egy jo alapot stb … es ev vegere 16 on lehetnenk.
Pl. én. Szép kis rántáson vagyunk túl, egyből a sávtetőn is túllőtt, tehát meneteltünk eddig 2000Ft 12 nap alatt korrekció nélkül. Most persze aki longban ül, az azt gondolja ez semmi, évvégére simán 18-20K lesz. Csak a tőzsde szerintem nem így működik, a piac kb. 64%-a lonban üll egy irányban. Kérdés, hogy a maradék 36%-ból mennyi lesz a vevő és mennyi az eladó?
pomperj árfolyam jósnak küldöm, aki minden szinten mindig csökkenést látott (6e alá várta) és nagyon drágának tartotta az OTPét: https://www.portfolio.hu/bank/20231214/kilott-az-otp-az-a-durva-hogy-meg-igy-is-nagyon-olcso-657703 Tőle tudjuk, hogy "Csányi papa rossz tréder." Most a jós eltűnt az OTP fórumokról. Mondjuk nekem nem hiányzik, de 1 bocs járt volna a sok lenézett kisbefektetőnek, mert nagyon felülről, arrogánsan, lekezelőn oktatott mindenkit. Grat azoknak akik olcsón bevásároltak és komoly nyerőt hoztak össze maguknak!!! Lehet még mindig olcsó???
Majd előbújnak, ha jön egy korrekció. Láthatod bezárt a játszótér, azóta Balin se olyan aktív, a többiekről nem is beszélve, nincs hol kiélniük magukat. Vajon azt a jó képességű Missio akárkit megint letiltották v. ő is csak elbújdokolt? Legutóbb, mikor még ment a trollmentes eladta a longjait és megint az esést várta a haverjaival. Még örömködött is, h milyen jókor adta el :D
OTP részvényesek ide!