Gondolom rövid tf-n, mert írta a 13K-t is, mint lehetséges célját...! Ebből kifolyólag írtam a választ. Sokszor láthatunk kialakuló alakzatokat, de nem mindig a megfelelő helyen vannak. Ezért én azokat nem is figyelem, mert a célját nem tudja teljesíteni (hivatalosan)!
Értem.. Dehát kb.mindenki ezt várja. És ha sokan várnak valamit egyszerre,akkor a tőzsdén pont az ellenkezője szokott történni. Pl.a jelentés előtti rallyra gondolok.. Lehet,hogy már jóval előtte felhúzzák,ha a kinti tőzsdék nem kavarnak be..Én is sajnálni fogom,hogy tegnap megremegett a kezem és dobtam kis haszonnal.. Alig várom hogy vissza tudjam venni...A shortot,csak napon belül gondoltam..
Hát akkor oké.. De újra elolvastam,és nehéz eldönteni,ha nem használsz idéző jelet a megfelelő helyen,vagy legalább egy nevető szmájlit a végén,hogy ez irónia volt...
Törölt felhasználó2023. 10. 03. 10:18
Jaow bizonyos embereknek szánta amit írt. Én szétröhögtem magam .
"Ha régóta tőzsdézel,ezt tudnod kéne.." Amit írtam, az irónia volt, de mint ebből posztodból és a mínuszok számából látható ez sok embernél nem ment át. :) Irónia fogalma: "Olyan közlésmód, amelyet nem szabad szó szerint értenünk. A közlő nem a saját véleményét mondja, hanem annak az ellenkezőjét, vagy egy másvalakiét, anélkül, hogy ezt jelezné. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus (szövegösszefüggés), kiejtés vagy más, akár nem verbális gesztus is. Egy megnyilatkozás annál ironikusabb, minél kevésbé van jelezve, hogy valójában az. Az iróniát akkor ismerjük fel, ha ismerjük a közlőt és/vagy a kontextust. " Aki az utóbbi napokban olvasta a fórumot, az ismerhette a kontextust és érthette, amit írtam... Nem én hívom az elemzőket "bohócnak", már csak azért sem, mert jómagam is úgy kereskedek, hogy elemzek, nem csak egyszerűen érzem a tőzsdét! :)
Nem szeretem a shortot , mert alapvetoen longos beallitottsagu vagyok . Certihez keresnem a beszallot , de ez most nem az a pont itt. Benne van hogy emelkedunk rovid tavon , meg hogy esunk az is. Inkabb kivarok es 200 potyival kisebb profitom legyen mont 200 at bukjak. Igazabol longos beszallot keresek a jelentes elottre. Ez kb 5-10-15 nappal elotte szokott lenni tegyuk fel . Tehat oktober vege fele lesz egy pont ahol kb stagnalni fogunk kicsit es onnan rugaszkodunk el. Addigra ez az onkentes bankado :D is tisztazodni fog. Szerintem megyunk legalabb 14 ig ebben az esetben. 500-1000 pont minimum, inkabb 1000 . Ha ebbol mondjuk csak 500-600 at megfogsz certivel az mar jo penz. Illetve varom a mikulas rallit is , az még felvihet minket 14700 ra akar vagy tovabb es 15 folott zarjuk az evet
Csak nehogy a HUF-al játszanak a végén. Eléggé bűzlik ez az "erősítés". Persze drukkolok, hogy kapjuk meg a pénzt, csak ez most nekem sehogy nem gömbölyű, hogy ez ma hogyan lett ilyen biztos értesülés és hát emlékszem a 8k-s nyárra, amikor rólunk írtak és minden héten megcikkezett minket s Reuters, hogy nincs megegyezés, aztán meg ütötték a HUF-ot fiúk. Elég jól elvoltak, mi meg szívtunk.
Mit gondolsz arrol a lehetosegrol hogy johet egy fej vall ? Ami egeszen 13000 ig biztosan lemehet ? Mondjuk ez esetben a b opcio lehet az is hogy onnan be is eshetunk tovabb.
Times cikket nem tudom hová tenni. Bejönni bejött, mert erősödött a HUF, de a Bizottságnak novemberben kell csak választ adni arra, amit a kormány még úgy tudom el sem küldött igaz? Szóval nem nagyon értem, hogy mi lehet az "értesülés" alapja. Forrásról egy kukk nincs...
csak rángatózás van ide oda. Tegnapi forgalom is nudli, látszik, hogy kivárás van, ha sokáig tart, akkor zakó! USA majd megadja az irányt és akkor mehetünk mi is! "Ők" adják a forgalmat is, nem "mi"...
OTP részvényesek ide!