És pont egy ilyen napon, amikor vérzik az egész BUX, kezd el bankadóról elmélkedni ez a félkegyelmű. Így kell ezt időzíteni. Mikor máskor. Ellopnak mindent, ami mozdítható, aztán ha üres a kassza, akkor jön az einstand, ahol pénzt szimatolnak, az enyves kezű sz@rháziak. Közben gondolom azért egy kis adok-veszek bejátszott a hírt előre ismerők között. TA szerintem itt most egy ideig nem játszik, míg le nem fut a pánik és meg nem nyugszik kicsit a piac. Forgalom 11.65 MRD
Mondjuk itt már a hozam kockázat arány sokkal kedvezőbb a vevőknek mint pl egy 14000-es környékén. Bár ezt a mai esést jobban is meg lehetett volna játszani...dehát ha lett volna kristálygömböm....
A 15000 ismét egy nagyon távoli célnak tűnik. Bár szerintem ez eléggé pánik szerű esés volt, még nem volt kimondva,hogy tuti emelik a bankadód, csak mérlegelheti. Persze az esést megértem, de az egyik pillanatról másikra 8% minuszt kicsit erősnek érzem.
Valaki írta korábban a rekordprofitnál, hogy a köpcös c*gánynak nem lehet hinni, azonban ne feledjük, hogy a profit70%-a külföldről jön, továbbá a 30%körüli tőkearány nyereség is kb.egyedülálló Európában.. Aki akart tudott venni, az alját szerintem láttuk.. korrekciónak jó lesz ez volt a csúcstól kb.15% le.. Nincs EUs pénzmag, így ah.írták ha nagyobb lenne a csoport nyeresége, akkor lenne magasabb elvonás. Kóklerek ott vargaék is,matolcs,ék is,az mnb pedig elmagyarázza butitasképp a saját nyelvén a népnek(b*rkák hada) h.ez miert jó. Tartom a pakkot az év végi 16 ezerre várva:) Nah vár az üzem.. Jó kereskedést! Lehet most.
OTP részvényesek ide!