ez ma már nem lesz 14000, de ha itt megragadunk 13700 körül, bőven megfelelő lenne, kint ütni fogják a bankokat, olasz bankokat is elintézték, nincs szerencsénk várhattak volna még egy hetet ezekkel a bejelentésekkel
tegnap ilyesmi mozgást vártam de kicsit tul szárnyaltaa képzeletem 700 ig képzeltem el max és onnan egy 300 pontos esés de most 500 pontos esés már a várakozás ddd de ez utánmég optimistán felfele várommajd az utolso táncra 14100-14300 kb
Egy igazi kókler.. sokat vesztett, aki nem magára hallgatott helyette, vagy itteni beírásokaz masoktól csak picit sem vett figyelembe. Bumm talán Te írtad h.14.000 felé várod.. én is leírtam már hová várom..de nem 14.000re..😉😀
Ne feljtsd el, hogy nem rég 18000 Forintról huhant be az árfolyam 10000-ig egy hét alatt. Van hová vissza emelkedni. De a biztos nyereség az szép eredmény akár mekkora a haszon rajta.
Ebben nincs vita köztünk, így gondolom én is. Soha nem tekintem úgy az RSI-t, mint ami egyedül, önmagában bármit is meg tudna határozni, hiszen csak egyetlen indikátor, igaz a megbízhatóbbak közül. Itt most az emelkedés mértéke 470 pont napon belül, és a hype a végén, 13.900 felett már sok volt. Fordulót pláne nem látok, szép emelkedő trendben van, nyilván tarkítják majd korrekciók ezt az emelkedést bőven. Nem napon belül kell megváltani a világot.
Igaz, de az ATH-ig a legalacsonyabb RSI 64,35 volt, és javarészt 70 felett tarttózkodott szeptember közepéig. Nyilván 1500 (17000 -> 15500) korrekció szép pénz a sortosoknak, de lényegében arra akartam rávilágítani, hogy a hosszú távú folyamatokat tekintve az, hogy az RSI túlvett, nem feltétlenül jelent fordulót, pláne nem azonnal. Persze ki hogy nézi a chartokat, a lényeg nem a TA, hanem az egyenleg. Sok nyerőt!
Nem csak az RSI, hanem az MFI is overbuy-t mutat, durva. Ettől függetlenűl igazad lehet. Lehet short-olni az OTP-t, de csak daytrade-el véleményem szerint, és csak óvatosan. 100-300 pont tekintetében. (mondjuk az is jó kis sőr pénz...lol) De korrekció biztos lesz, mert nem mehet csak fel-fel-fel...
OTP részvényesek ide!