Viszonylag ritka, hogy több nap után leszakad a boli tetőről és pár napos oldalazás után újra eléri. Tavaly Novemberben volt ilyen utoljára és akkor újra száguldott az árfolyam.
Továbbra is az a véleményem,hogy van egy (vagy több)nagy vevő,és veszik folyamatosan,amíg ki nem merül a keretük..Amint abbahagyják,lezúg minimum egy ezrest,a sok realizaló miatt...
Felreertes ne essek en is vartam a korrekciot , es kesobbre nagyjabol oda ahova te is irtad most. Mindenesetre ahogy farkasfu is irta nem feltetlen ezer pontos korr jon de az is jo , jo lenne 13 k alatt bevasarolni . Vagy legalabb 13 hoz kozelebb kicsivel tehat 13100-13200 on . Target meg mindig legalabb 14 k ev vegeig. Inkabb tobb. Mindenesetre nem tudom mi indukalta a mai raketat. Funda nem valtozott , ta nem valtozott , eredmeny jo lesz de tavaly is az volt. Egy biztos tuti jon a korrekcio most mar mert mar kezd tulporogni az arfolyam
Tisztelt Befektetők!
Az Erste BUX Turbo Short 42 (EBBUXTS42; ISIN: AT0000A2Y6T1) warrant esetében a
maradványérték 76 HUF.
2023.08.07 Erste Befektetési Zrt.
Hogy milyen szinten fog csúcsot az emelkedés az még nem tiszta, de azt tudtuk 13100 környékén, hogy a korrekció még várat magára. Most is csak a 78-as rsi húzta vissza az árfolyamot egy kis pihenőre , de szerintem még ez sem a korrekció kezdete.
Hú az a fránya kommunikáció! Sehol, semmilyen formában nem akartam azt sugallni, hogy ha esik akkor keddig esik. . E héten lokális csúcsot keresünk hétfő és szerda között. Ez a 13 585 volt-e az? Nem tudom, lehet. 15 300-at és a ts63 kiütését vártam. Esetleg felszúrhat 13 500-ig. Megcsinálta. Megy-e följebb, vagy szerdáig-csütörtökig itt bóklászik 13 3-500 környékén? Részemről passz. . Aug 14-re vártam-várok első körben egy lokális aljat az e heti csúcsról.
Óriási forgalommal emelkedett, 3.6 Mrd felett járunk. Sokan realizálnak itt, de szerintem még mindig van benne jócskán erő. TA alapján pedig nagyobb ugrásokkal is haladhat már, 13.600 felett semmilyen érdemi ellenállás nem látszik, első körben onnan visszajött most, 13.585 volt a napi max. Természetesen az indikátoroknak illik hűlni és a különböző TF-eken sem lehet a Bolliból "büntetlenül" hosszan kívül lenni. Szerintem. Bárhogy is alakuljon, mindenkinek gratulálok, aki tartja, tartotta, azért sok izgalom volt idáig, de eljutottunk majdnem 13.600-ig. Mennyi negatív hang, mennyi okos elemzés 6 meg 8K-ra, sőt 4K-ra... Hát nem egészen ott vagyunk, és biztosan lesznek nagyobb korrekciók - mindig vannak - de ez idáig sikerült. :) 3.6 Mrd 1 óra 20 perc alatt. Azért ez már mennyiség. Jobban járt, aki nem ugrált és tartja, de a napizás is szépen hoz.
OTP részvényesek ide!