Lehet tévedek, de úgy látom nem hiszel e fiboba! Minden elemzéseben, elemzőnek a munkájában a fibo játszik a legnagyobb szerepet! Még a tiédben is!! A ta elemeinek nagyobb része fibon alapul, csak éppen nem látszik! Elliott hullámelmélet se mükszik nélküle, csak nem jelezzük a fibot benne! Szóval nem tudom mi a baja sokaknak vele, az hogy nem pontosan a vonalon fordul az árfolyam? Ez több mint vicces...:) Szoktam mondani..., hogy ezek az értékek nem lottószámok! A másik dolog, hogy a fiboval nem az irányt trendet mondjuk meg, hanem azon belüli a pihenőket, korrekciós szinteket jelezzük előre! Először a nagy hullámokat mértem jeleztem, de sokak hümmögtek, hogy ameddig odaérünk mi lesz, hogyan kereskedjünk? Akkor jöttek a nagyon belüli rövidebek mérése, amibe már nagyobb a kockázat, tévedés lehetősége! Néha szoktam is mondani, hogy ez egy gyenge pingus és vigyázni kell, mert átszaladhat, de visszapattan hozzá! Persze nem lehet állandóan mindenkinek, mindent elmagyarázni, hogy az indikátorokat, trendvonalakt, stb jobban figyelni kell ezeken a szinteken! Ráadásul a nagyobb hullámok, trendek szintjei erősebbek a köztes kicsikénél! Szóval nem igazán lehet tökéletest alkotni, de a fibo számok ott vannak a mindennapos életünkben is! Nem tudom létezik e tökéletes ta elem/elemek, amiben nincs tévedés! Ja de tudom, nincs! Amelyik netán jobb a többinél és sokan használják eredményesen, nem csak amatőr, hanem profi nagybüfi szinten, annak egy idő után nyekk lesz! Ugyanis ma már sz.gépek, robotok megkerülik az elméletet egy másikkal, és beépülnek a kivételek közé, ha nem arra megy!! 🤣 Ha mindenki ugyan avval a szisztémával kereskedne, ki tudna nyerni??? Egy kispapírnál, nem likvid részvénynél, ha közzé tesszük itt a chartot, akkor tuti a bróker/cég, vagy egy nagyobb mágus, egy húzással keresztbe tesz a szinteknek! Ez nagybaniban is műkszik szerintem....!
En is utalom oket batyja, de amit te irsz az csak egy ugyanolyan populizmus, amit a fidesz csinal. Az allampapirpiacot lenyulni, nem fizetni vissza az mas kategoria, mint a fidesz lenyulasai. Az maga az ongyilkossag, Ja es ahogy mondtak elottem az otp is lenne kb 2k. Latom, hogy itt eszik a dumadat, a sok pozitiv nyillal, de ne nevetesd ki magad , egy kis nepszerusegaert. Mondom , en se szeretem a fideszt, sot, de ha csak a szele is megerintene Magyarorszag ot , amirol te irsz, Itt csunya lenne a piac, koztuk az otp is
Varga tervez, ... végez. Viktor úr "antiinflációs" 20 pontja majd intéz. Magasabb inflációt. Meg lesz recesszió is, nem marad el. Extra adók kénytelenek lesznek maradni.
Nem tudja lenyúlni, ja. Hiszen csak a fél országot nyúlta le, tiszta öngyilkosság volt, jött egy kétharmad is rögtön, aztán azóta is megy a nyúlás, százezrek az utcán, vagy várjál mégse. 26% infla mellett 18% kamat az amúgy is remek. Deviza, ha már valahova teszem a pénzem. Vagy bárhova, amihez ezek nem férnek hozzá.
Valaki magyarázza el nekem hogy miért megy a hiszti? Az oti tavaly áprilisban volt 12500 júliusban 8000 novemberben 10 800. Ha ezzel nem lehetet keresni akkor mivel? Úgy érzem sokan beültek 13xxx-nél és azóta pánik van. Most éppen esik, ha időben ültél át a longból a shortba keresel, ha meg reménykedsz ott a templom.
Stalker-ral nagyon egyet tudok érteni. Ne haragudj Paja1975 -de veled viszont nagyon nem. Miért? Beteszed a pénzed állampapírba, 2hétig alapból ingyen használják a pénzed. A kis köbös azt csinál és akkor amit akar, ezt már többször bizonyította és többször ki is mondta. Pl: Magán nyugdíj 3500Milliárját is úgy benyelték mint a sicc, és nem mehettél panaszra sehová sem. Állampapírból is akkor nyúlják le a pénz amikor akarják. Mit gondolsz miből fizetik a kamatot rá? Az EU-ban nálunk a legdrágább az energia ára a villany gáz üzemanyag - ezek adójából és áfájából. Minél drágábban adják annál több az adó és az áfa tartalom. A tőzsdéről már nem tudják csak úgy lenyúlni az emberek cégek pénzét. Cégként szerinted miért tőzsdézek és miért nem állampapírt veszek? Pontosan ezért. Tőzsdéről egyféleképpen tudják kikényszeríteni a zsetont az pedig ha leteszik az árfolyamot a béka segge alá, és a nép megijed eladja, majd átrakja az államkasszába. Pontosan ezt csinálják. Minél többen teszik állampapírba a zsetont annál több kamatot kel kifizetni rá, annál jobban emelik majd az energia és üzemanyag árát, ergó mi fizetjük meg saját magunknak a kamatot is. Tedd fel magadnak a kérdést az állam hová fekteti be az emberek pénzét hogy 40%-hozamot hozzon, amiből 20% hozamot benyel az állam és 20%-ot kifizet az embereknek. Nem akarom részletesebben kibontani, de ezt én is így látom. Akkor se tenném be állampapírba ha 5e szeres kamatot fizetnének rá!
OTP részvényesek ide!