A rászorulók segítségére vonatkozó megjegyzésemet, Zsuzsa tippadós (#1171123) hozzászólására szántam! Elég sértően mutat a tévesen kiválasztott előzmény hez kapcsolva! Mindenkitől elnézést kérek miatta!
Úgy néz ki egyelőre ez a 10.500 ft-os érték egy alsó határ, innen nem először jött visszakapaszkodás. 10.600 körül mozog-ide oda most. Szerintem nap végén is valahol itt fog maradni.
Nagyon jó kérdés, pláne, hogy az osztalékfizetés napja sincs még meg, csak az tudható, hogy mikor lesz a közgyűlés, amin döntenek az osztalékról. Így erre a kérdésedre érdemi válasz jelenleg nincs.
Alig vártad , hogy kis pihenőd véget érjen és újra örvendeztess minket a nagyszerű beírásaiddal... Jön a jó idő, így bármikor jól fog jönni még egy kis pihenő a jövőben, szerintem.
Olvasd vissza,hogy kinek adtam :-)) Ne is beszéljünk a Magyar Olajról...azért tud,így szárnyalni,szerintem,mert a "nagy befektető" kiszállt,és úgy tudom otikába súlyozott át ...
Szia, ha még nincs részvényed,és szeretnél hosszabb távra befektetni,akkor oszd 3 részre a tőkéd,és a jelenlegi 10550-10600-os árszinten 1/-3át befektetni. Ez is egy járható út, közepes kockázattal.
OTP részvényesek ide!