Így is úgy is vissza akarta vonni a haderejét Kijev alól, a villámháború nem sikerült, én ennyit következtetést vontam le belőle, minimum 2 Ukrajnát akar. Startégiailag ez a helyzet az oroszoknak kedvező.
mert az utolsó 10-15 percben csak negatív híreket hallok, hogy nem is sikerült olyan jól ez a béke tárgyalás.Putyin csak az időt akarja húzni..Ráadásul Biden is felébredt és nem akar kimaradni a mai napi eseményekből,tárgyalni akar még ma a francia,olasz elnökökkel...jajjj...az nem jó,szerintem.
Ezt ki mondta? Csányi vagy valamelyik bankár haverja? Emelkedik az OTP, mert így DÖNTÖTT a korrupt bankár-bróker világ. Összeültek a hedge-fundok, oszt eldöntötték, hogy arrébb rakják 2000-4000 Ft-tal. Ennyi. Nincs itt funda vagy TA.
mire célzol? Tényleg érdekelne Én arra tippelek (mazsolaként), hogy az, hogy vannak érdemi javaslatok a tárgyalások során, elér a papír egy stabil szintet az osztalék osztásig 14K körül. Még, ha hosszabb ideig is eltart a háború. Van még egy tippem a választások utánra is. Aztán, hogy a fentiek bejönnek vagy sem, az majd elválik.
Szerintem mutyi van megint, mint annyiszor itt az otp környékén. Valakik tudták már múlt hét végén, hogy ki fog törni. Nagybüfik leadják az infót ennek annak. (A nemzetközi helyzet persze nem javult.) Már múlt héten is azt mondták az oroszok, hogy nem támadnak Kijevnél. Tehát ez nem ujdonság.
Sziasztok! Gyönyörű nap a mai. Munka után ránézek és ezt látom, hogy már majdnem 13k mire leírom, már át is megy rajta? Ha 13k felett zárnánk, szerintem egyértelmű jelzés lenne hosszabb távra is, hogy longos a papír. Azt a nagyon csúnya 3000 pontos piros marubozu gyertyát kellene leküzdenünk, erre most van is némi esély. Persze még messze a záró, de ha a héten lenne 13k feletti záró, azzal talán el is felejthetnénk a 10-11k körüli, vagy az az alatti árfolyamokat. Már ha persze valóban béke lesz és nem terjed tovább a háború. Technikailag 14k-ig gond nélkül emelkedhetne akár rövid távon is. A felső Bollinger van ott most jelenleg. Ha ez megtörténne, ott újabb pihenőre számítanék. Az OTP-nek is rekordnyeresége volt a tavalyi évben, sosem volt még ennyire erős fundamentálisan. A mostani szankciók, infláció persze bele fog ebbe zavarni, de idén szerintem 15.800 körüli célár reális lehet ezekkel együtt is.
Sziasztok! Gyönyörű nap a mai. Munka után ránézek és ezt látom, hogy már majdnem 13k mire leírom, már át is megy rajta? Ha 13k felett zárnánk, szerintem egyértelmű jelzés lenne hosszabb távra is, hogy longos a papír. Azt a nagyon csúnya 3000 pontos piros marubozu gyertyát kellene leküzdenünk, erre most van is némi esély. Persze még messze a záró, de ha a héten lenne 13k feletti záró, azzal talán el is felejthetnénk a 10-11k körüli, vagy az az alatti árfolyamokat. Már ha persze valóban béke lesz és nem terjed tovább a háború. Technikailag 14k-ig gond nélkül emelkedhetne akár rövid távon is. A felső Bollinger van ott most jelenleg. Ha ez megtörténne, ott újabb pihenőre számítanék. Az OTP-nek is rekordnyeresége volt a tavalyi évben, sosem volt még ennyire erős fundamentálisan. A mostani szankciók, infláció persze bele fog ebbe zavarni, de idén szerintem 15.800 körüli célár reális lehet ezekkel együtt is.
Igen, de ha USA kinyit szerintem lehet még du-i hajrában, ha nem is bődületes forgalom , de pár erősítő vételi Mrd. az fix.. mikor elindult a háború április kezdetére tűzszünetet gondoltam. nem lett teljesen sajnos, de ez is haladás, h.kezdik belátni oroszok, h.ez bukásszagú lehet otthon is ha nagyon erőltetik. ezt arcvesztés nélkül eladni otthon nehéz, h.alig értek el eredményt, de a lényeg h.mozdultunk és kinti tőzsdék is. USA futures is 0,71% pluszt jelez. Nekem továbbra is megfelelő, ha április végére a hetekkel ezelőtt beírt 14.500-amnál leszünk (lehet alulbecsültem..). Nyarat/osztalékot pedig 15 felett szívesen várnák sokan. Jó profitot mára is:)
OTP részvényesek ide!