8380-ról eddig egy 100%-os cikkcakk jött fel... ezt vártam eddig (Ez lehet b hullám, de akár még a lejövő 4. tagja is). Innen majd kiderült hogyan tovább... mehet még akár a 161.8-as fibora is. Ugyanakkor a havi RSI azért lassan óvatossá tesz long ügyileg...
Ez a Mészáros Team kezében az MKB-val, tőzsdére bocsájtás előtt azért okozhat némi fejfájást az OTP árfolyamában...Egyébként ott vagyunk a 60-70-es zónában amir reggel írtam... meglátjuk hogyan tovább, de én zártam megint egy adag longot... biztos ami biztos...
Türelem,hisz egy fél év & 10.000 könyékén leszünk. Nem teljesîtő hitelek 6-7éves mélyponton,CSOK,hitelexpanzió beindult,illetvé GDP novekedes nem csak itthon lesz izmos màs piacàn is a csoportnak.a hab a tortàn pedig az év végén felulvizsgàlt osztalékpolitika!
Tegnap Csányi papa 5006Ft-os átlagárfolyamon 185,2 millióért vett Otp részvényeket. Nem rossz árfolyam! Gondolom ennyiért sokunk beszállna pár milláért. Azért a piacon is vehetnének pár százezer darabot.
nyugi,, az lenne a vége.. Ön mint Brókerkárosúlt elengedtük az Adóját, mit akar még!!!!!!!!!!!!!!!
Na meg a másik agusztus óta nem kell nyomazati jog a NAV-nak,mivel BE VANNAK KÖTVE Pénzintézetekhez!!
2005 akkor hol volt még ez a ""kapaszkodó"" 2005 törvényi fennnálást alkalmaznák,áhh nem jönnék ki jobban!!
Jobb ezt békén hagyni,, kösz.sz. a segítség,,,
Régen meg nyomazati Joga se volt a NAV-nak!! Nekem kellett kezdeményezni/eljárni Érted,hol a monopol "szemlélet" elrejtve.. mindég az erősebb kútya... ::))
-Óh hát magát nem adja ítt fel senki,, INKÁBB FIZET -na ennek is ez a vége/ez lenne a vége!!
Na meg mindent átnéznének.. visszamenőleg,, szóval félek CÍKIBE vinném magam,, Na sok sikert,,
Nézd magokfele nem engednek volt akalmam tapasztalni!! -persze lehet én vagyok elfogult!!
Törölt felhasználó2017. 06. 01. 10:37
Hát itt valami nagy tetű is van, mert hol berak, hol kivesz tételeket, főleg az eladási oldalon, de a vevőin is előfordult.
OTP részvényesek ide!