Ja...ha tényleg olvassák, akkor most - mivel mindenki 8300 és 8100 környékére várja - megfordítják, és 8500-nél, amikor már mindenki veszi vissza a shortokat és áll be longba, leborítják.
Amire nem ad választ a rövidtáv arra ott van a hosszabb. Ha rövidtávon valami bull és tele van a fórum csupa csupa long várakozással, de mondjuk hetesen erős divergencia van amire 9k felett fel is hívtam a figyelmet akkor szoktam short beszállót keresni. Szerintem C hullám alakulgat egy klasszikus abc vagy 12345-el lefelé most.
hát..valahol értehető is hogy olvassák. Brókerek? mit csinálnának egész nap...ülnek a gép előtt gondolom, és olvassák a dolgokat, neteznek...híreznek, és a fórumot bujják unalmukba . Gondolom. Mert valjuk be, mégis mi munka lehet ott napi x órába. Nem hiszem hogy napizgatnak..
Nem tetszik az ilyen fajta max ár mint a mai is megjáratás előtt szokott lenni ilyen.Támogatja az altatás is mondván,hogy kevés forgalom ma,gondolják sokan ami van hogy igaz is mondván,hogy nem számít,hogy esett mert kicsi volt a forgalom,de mi van mikor ugyanezen helyzetnél megjáratják és másnap sokkal többet esik....vagy tényleg itt az alj 400 tól nem esik lejjebb holnap,holnapután,és elindul fel ennyi.
Szerintem folyatja holnap,azt nem tudom 8300 körül lesz-e a min ár vagy 8100 körül de ha 300 körül és visszazárunk ide 440 vagy felé akkor vszínű egy lassú fordulat van,ha lenyúlik 8100 köré és visszazár 300 felé akkor akár fordulhat is de lehet csak +1 napra és instabil marad még ha nem is lesz már 81xx min ár.F@sz se tudja,de lehet nyitó körűl ráküldök vagy 2 pakk shortot a még meglévő 1 mellé és le is zárom még aznap,főleg ha lenyúl mélyre.
Szia Gyuripapa! Egyelőre számozni nehéz most, mert sok a lehetőség! Nem tudni, hogy 9410-ről lefele 7700-ig ami jött az A hullám volt, vagy egy komplett korrekció. Mindkettő mellett lehet találni érvet, és ellenérvet. Nem lehet tudni, hogy ami most feljött az aljról 8900-ig az B hullám volt ami kész van, és jön lefele a C, annak az 1-es hullámát csinálgatjuk, és jövünk le 7700 alá, vagy csak B/A és most a B/b jön csak lefele, és megy még fel a B/c? Vagy netán 8900-ra az 5/1 hullám indult, és most jön lefele az 5/2, majd megyünk új csúcsra? Sajnos Elliott most nem nyújt segítséget, túl sok a lehetőség... így én részemről ilyenkor a számozást félreteszem, és RSI-t nézek, hszeket keresek... stb... nem alkalmas számomra a hosszú távú kereskedésre, mert nagyon nagy sávról beszélünk...Múlt héten írtam, hogy nem teszek fel chartot! Ennek két oka volt... az egyik, hogy 8300-8400-as zónába visszavártam az OTP-t, de őszintén megmondom, hogy még magam sem teljesen hittem a dologban, így nem akartam megvezetni senkit. Az, hogy én megjátszom az én pénzemmel, az az én dolgom, ha nem jön össze... ott volt az oszti is... bekeverhetett volna máshogy is, hát így döntöttek a fiúk, hogy így legyen...A másik, amiről nem szívesen beszélek, de egy nagyon régi bróker barátom felhívott, hogy többek között olvassák a várakozásainkat, (annyit tudott, hogy szoktam írni, de nem, hogy milyen néven!) és hogy van két-három nick akinek az írásait folyamatosan követik, itt is, és más topikokban is!!! Van, hogy megpróbálnak játszani azokkal a szintekkel, és ha megbízásuk van nagyobb pakkokra akkor ott tudják, hogy mire számítsanak, mert jó a találati arány! A lényeg, hogy elhangzott a nevem... mivel nagy pakk shortban voltam, ma egy részét már zártam egyébként, így úgy döntöttem, hogy nem írok amíg nem tudok zárni! Ne kérdezzétek melyik cég volt, ne kérdezzétek ki a másik két név, mert nem fogom leírni... (ezt sem akartam, csak ígértem, hogy teszek fel chartot 1 hét múlva!) Nem teszek, mert most már mindenki látja, csak akkor még felfele senki nem gondolta volna...A kilátásokat tekintve pedig nehéz eldönteni még, hogy a TS13-at, vagy a TL24-et fogják e előtt kiütni! Lehet 1 évig egyiket sem! Meglátjuk... Mivel 16k db certim forgott, így most kicsit amúgy is pihenni fogok... el is kell költeni azt a pénzt... :DDDD
Politikai kockázat ott van, hogy hoztak egy offshore barát intézkedést amivel 2015-től eszméletlen mennyiségű lóvét hozattak haza amnesztia fejében ha befektetik. Most meg ott tart a buli, hogy sorra járnak majd le a rövidlejáratú kincstárjegyek és majd szépen elkezdik kilapátolni a lóvét többek közt otpből is.
Az a gond hogy a felfelében is ugyanez a meglátásom volt. Csak jól elcsesztem a beszállót, mert nem számítottam rá hogy kiütik a ts certit, utána meg úgy ráparáztam, hogy elengedtem az egészet. Most én is cash-ban várom a beszállót mint Gyuripapa, de én lejebb szállok be.
OTP részvényesek ide!