Igen. Pont ez a lenyeg.
Ma a nagy alapok kivartak, ma nincs nemzetkozi "athatas". Vilagosan latszik, mit gondolnak a kis befektetok.
Es a volumenek aranybol sejteni lehet 5.56Mrd/0.9Mrd, hogy mekkora is a sulyuk.
Én pedig egyelőre 5700-5750-5800 körül is kihagytam, ahogy tudjátok, pedig lehet, hogy innen már rövid időn belül jó lett volna. A görög hétvége utáni esetleges happy úgy érzem felránthatja még ennél magasabbra is, de utána jó néhány száz pontot lefelé várnám (persze lehet, hogy teljesen másképp lesz majd: bizonytalan vagyok vagy talán mégse :-)
Nem veszem zokon, sok mindenben igazad van, majd megpróbálok érdemben reagálni a hozzászólásodra (elkezdtem, csak véletlenül elnavigáltam róla és elszállt, mivel nem copy-ztam).
Szintén a Random mai napos elemzéséből: "Lefelé az első támasz az 5600-as érték, melyet a rövidtávú emelkedő trendvonal követ, ez alatt már érdemben romlana az összkép."
Úgy gondolnám, hogy ma (ha különösebb ok nem lesz rá) nem engedik 5600 alá, mert akkor nagy valószínűséggel a stop loss-ok miatt elindulna az esés. Úgy érzem (!), hogy valahol itt fog zárni, ahonnan a hétvégi görög kimeneteltől függően felfelé és lefelé is van tere elmozdulni. Bár én azt gondolom, hogy igen többség lesz, nem igazán merek most pozíciót nyitni.
hát én csak annyit tudok még hozzászólni hogy a napon belüli 300Ft-os mozgások szürreálisak. Már egy ideje nem hiszek a daytradeban, hosszabb távokon gondolkodok. Én pl 5500-on nyitottam shortot mert arra számítok hogy nyár végéig ez alá megy. Nem tudom mennyivel persze
OTP részvényesek ide!