"A Rákosi rendszerben voltak "hívatásos " provokátorok. Mondtak jó nagy vér lázító marhaságokat, aztán aki már nem bírta idegekkel, az ellent mondott, erre a derék provokátorok elvitették az ÁVH-val.Érdekes, hogy ez pont Center elvtársról jutott eszembe..."
antiguru
mivel az én álláspontom a rendszerváltással kapcsolatban egyértelmű, következetes és mindenki számára világos....
ezért a nyilvánvalóan tudatos és szándékolt értelmetlen beírkálásaiddal csak össze akarod zavarni a fórum olvasóit...
( de ne nézd ennyire hülyéknek az olvasókat, bizonyára mások is látják azt amit én)
tulajdonképpen ezzel a hozzászólással saját magad buktatod le.... tudom ki vagy....van itt még pár neved amin írogatsz
Sajnálom, ellent kell mondanom, R. Antal világosan megmondta, hogy K. Béla felelőtlensége miatt van az egész .Azt se felejtsük el,hogy a bolsevikok sejtszerűen beépültek a nyugati pénz és sajtó hatalomba, emiatt van ez az egész, viszont nagyon megfogják bánni, de akkor már késő lesz!
Add át a BUÉK-omat nagyapádnak, B. Béla fiatalkorú versenyzőnek.
Mondd meg neki, hogy ne szomorkodjon a leminősítés miatt, a kedves vezérünk hamarosan felminősít bennünket.
Neki is BUÉK, s nem utolsó sorban a portfolio.hu összes olvasójának, s írójának.Sőt még neked is.
u.i:Legalább Szilveszterkor ne komcsizz, mert trombitának néznek.
Törölt felhasználó2010. 12. 29. 12:41
Az ünnepek kedvezőtlenül hatnak a forgalomra, de szerintem a döntő ok más.
Egy leminősített ország részvényeit nem kapkodják a külföldiek, akik eddig jelentős részt vállaltak a forgalomból.
(Centerrel konzultálva megállapítottuk, hogy a nagyapja, B. Béla a hibás a leminősítés miatt.)
Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2007. április 27-én megtartott közgyűlése a 2006. üzleti év eredménye után a Bank törzsrészvényeire, a névértékre vetítve 144 százalék osztalék kifizetéséről határozott.
Esetleg ha nem érné el az általad megadott értéket akkor adok a gyerekeimnek minden alkalomra egy darab OTP-T :) így le van tudva az összes ajándékozás legalább 1000 évig:)
OTP részvényesek ide!