Hamarosan elfogok tűnni Bár senkit nem bántottam a moderátor figyelmeztetett ebből arra következtetek hogy ugyanúgy ok nélkül hamarosan kitilt .
Ezért már most szólok nem buktam el a pénzemet és továbbra is kereskedek csak lehet a topicon nem leszek Hála a moderátornak aki nem egyenlő mércével mér.
Otp a legdrágább ez is tény....csak valahogy a BANK Mo-on az otp.
Megyek az otp-be.......ez már a köznyelvbe is beépült.
Szerintem (nem tőzsdei szempontból) a legdrágább, legrugalmatlanabb (FHB-vel karöltve) és legszarabb bank.
a számlavezetési díjat megemelték ez tény
de mindenféle emelést most a bankadóra fognak
pedig biztos hogy előtte is volt valamilyen emelés
de ezt akarták már nagyon régen az emberek hogy fizessenek adót a multik
hát ez az idő most eljött
most riogatják az embereket
hogy áthárítják
ha áthárítja akkor is kevesebb lesz a bevétele mert nem lesz akkora fogyasztás
ha az árak emelkednek
ugyhogy jobban járnak ha most inkább
a nyereségből odaadják
sok cégnek ez majd csak később fog leesni
most benne a forintgyengülés is
amitt beáraznak amit az ügyfél
bankado esetében érezhet
ebből adodoan az energiaár emelkedés is
(energia szektor még nem fizetett válságadót)
Minden banknál, minden szolgáltatóvál van valamilyen stikli. A számlanyitás és a számlavezetés - ideértve a betétet, kivétet, pénzfelvétet, értesítést a számlaforgalomról - szerintem két külön dolog. Számlanyitásért ott sem kell fizetni.
Mindenki hárítani fog. Ez az a hallgatólagos kartell, ami rohadtul nem publikus. Hivatalosan nem lesz hárítás, de nagy matekozás lesz a háttérben. Ne tréfálkozzunk!
Persze, én csak azt mondom, megvannak azok a tételek, díjak, ahol simán át tudják hárítani az ügyfeleikre a bankadó legalább egy részét. Erre hoztam fel egy nem túl bonyolult példát. Csak a számlavezetési díj megemelésével milliárdokat hoznak vissza, az adósokkal szemben versenyhátrány nélkül.
Nekem FHB-s hitelem van de nincs náluk számlám...kérdezz rá....szerintem ingyen is nyithatsz folyószámlát pl. raffinál (tuti) és szvsz erste-nél is...12×2250=27000 Ft/év csak a hitel miatt....sok.
OTP részvényesek ide!