Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
R00
R00 szombat, 21:50
Előzmény: #7470  kenyeres2

Az Ultrahangod amit linkeltél.
Az alapító és tulajdonos: A csatornát Cs. Király Tamás (születési nevén Soukaseum Tamás, korábban használt nevén Cseszkó Tamás) alapította és vezeti.

Médiapartner: Király Tamás egyúttal a Hit Rádió felelős szerkesztője is. Az Ultrahang szoros együttműködésben működik a Hit Gyülekezetéhez köthető rádióval, amelynek stúdióját is használják.

Témák: A videók és Facebook-posztok kiemelten foglalkoznak a kormány számára fontos témákkal (orosz-ukrán háború, szuverenitás, migráció, békepolitika), és gyakran bírálják a hazai ellenzéket.Közönség: Követőtábora és a kommentszekció bázisa nagyrészt a Fidesz szimpatizánsaiból és a konzervatív, jobboldali szavazókból áll. 
Fidesz= Hitgyülisek... Szépen vagytok :-))
kenyeres2 szombat, 21:31
Törölt hozzászólás
R00
R00 szombat, 17:41

Megrendült a Fidesz tábora: 60 százalékuk szavazna Orbán Viktor nélküli pártra
VÉGE! 150 kiló leszel, és 3100 kólás flakon  kicsi :-))
Vackoros szombat, 10:06
Előzmény: #7460  kenyeres2
Így van orbánnak vége van:))
Medián is "kedves" volt viktátorral. 
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260805/megrepedhet-a-fidesz-mar-most-parlamenti-ero-lehetne-egy-uj-jobbkozep-part-854154
Ez párt szakadás, és ne beszéljünk félre be is fog következni. Lesz két három mini banda a mostani narancsból:))  Miközben 8 évig biztosan Magyar Péter, legalább és12 évig a Tisza biztosan kormányozni fog. Van egy mihasznák is aki szintén sokat profitálhat ebből a narancshéj hullásból:)) 
Ráadásul Magyar Péter és a kormány olyan konzekvens, és csak azért is megteszi amit ígért. 100 ezer Ft jön a csalásoknak, jönnek a eu források,  ügyészéghez csatlakozás, szociális intézkedések nyugdíj emelés, most a tűzifa 5% ÁFA a gyógyszerereké 0%. Forint stabilon tartása és Euró bevezetése stb.  A természet megmentése és még sorolhatnám. Amit rabló rohadékok elloptak elszartak azt szépen helyre teszik. 
Egy tipp ezt a fórumot lelakatolhatod, nem sok értelme van már, igaz Te tudod:)) Az is igaz, hogy a mai napig vannak MAO hívők is:)) 
rookie654
rookie654 szombat, 09:18
Előzmény: #7455  Kawaszabi77
Annyira cukik vagytok, ahogy próbáltok mindenbe kapaszkodni, miközben zuhan a támogatottság, pártszakadás néz ki stb. Erre jöttök az ilyen agymenésekkel, h mire lehullanak a levelek felkelés lesz, visszatér ősszel az a  fityisz, akik 20% körül állnak és nem, h erősödtek volna a választás után, egyre jobban fogynak és fogynak. :D Kevés lesz ez ide. Bmennyire is vergődtök, örülhettek, ha a következő választáskor még bejuttok a parlamentbe, mert 16 év alatt elintéztétek magatoknak, h egy életre elegük lett az embereknek belőletek. Ahogy azt korábban is írtam a törzsszavazók a 60 és halál közti korosztály nálatok. Azok előbb halnak ki, mint hogy újra parlamentbe juttassanak majd titeket. VÉGE VAN KICSI ;) 
sasa44 szombat, 09:08

Nem kétséges, hogy neked megártott a hőkupola.
Feküdj egy kád hideg vízbe, hátha visszatér a józan eszed.
Azt tudtad, hogy mostanában elektromos és motoros fűkaszákat használnak az emberek?
De legyen igazad, én is elkezdem élezni a damilt....
Goldstein17 szombat, 08:34
Ezeket nézed? Nem csoda hogy megbillent az elméd egeszsege. Szanalmas.
badsector1
badsector1 szombat, 08:19
Előzmény: #7462  R00
Összefogott a lakosság a fidesz országromboló politikája ellen, kenyeres elftársnak marad a remény, hogy a haza pusztításának programjával újra tudnak nyerni.
R00
R00 szombat, 08:08
Shortelek szombat, 07:09
Fidesznek kevés volt 16 év, a tisza meg oldjon meg mindent 3 hónap alatt, ugyi?!
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 22:04
FTZS péntek, 21:45
Előzmény: #7457  offshort
Most egy kicsit megbicsaklottam! MP azért küldte ki a kolléganőt, aki már kiírta a szabit, hogy megnézze van-e víz Ausztriába vagy se. Először is ezt úgy vakon mondom, de tuti, hogy ezekről percenként milliméter pontos adat van! Sajnos ez a vakítás meg majdnem rosszabb mint volt. Sokáig tartottam, hogy most nincs pardon, jöhet a megtisztulás. Hát a módszerekbel nem látom. 
Eisenburgprofesszor péntek, 20:50
https://youtu.be/jaoDnhjtd2g?is=ZNxcYjNr0GLiAKZk
Egyik kormányzó párt sem foglalkozott vele.
Ideje lenne felébredni.
offshort
offshort péntek, 20:45
"Mikor leesik az uniós pénzek vizvezetékre kellenek majd nem a csóróknak lesz kiosztva mint a fidesz alatt,akkor lesz majd a támadás!" 

ilyenkor, mikor ilyeneket firkálsz kibírod röhögés nélkűl? 
(klasszikust idézve,  "és nem röhögte el magát"  :)) 
badsector1
badsector1 péntek, 20:39
A parasztfelkelés elmarad, mivel a fideszesekből is tiszások lettek, de ha te annyira akarsz emberkedni mehetsz tüntikézni egy szàl magadban. ;))
Kawaszabi77 péntek, 20:17
Előzmény: #7453  sasa44
Rossz fele nézelődsz!Az átbaszott tiszások már fenik a kaszákat!A parasztfelkelés már csak idő kérdése!Mikor leesik az uniós pénzek vizvezetékre kellenek majd nem a csóróknak lesz kiosztva mint a fidesz alatt,akkor lesz majd a támadás!
Bandita péntek, 19:23
Előzmény: #7453  sasa44
Nem igaza van, hanem igaza lesz!
sasa44 péntek, 18:34
Előzmény: #7451  sasa44
Kenyeres2 úrnak meg üzenem, hogy már csak 16 nap van hátra a Tisza bukásáig, amit Orbán előrejelzett.
Ugye még emlékszünk a 133 napra?
De valahogy nem látom a mozgolódást.
Lehet hogy Viktorunk tévedett?
Testardo péntek, 18:32
Előzmény: #7451  sasa44
Erre én is felfigyeltem.
sasa44 péntek, 18:24
Előzmény: #7449  euler
"Szóval, a hatalom értünk van, a szolgánk és ezt éreztetni kell vele. Demokráciában legalábbis."
"a hatalmat folyamatosan kritizálni kell, csapágyasra kell hajtani őket, mert különben a kisebb ellenállás irányát választják."
Hogyhogy ezt az elmúlt 16 évben-ről  nem olvastam tőled?
R00
R00 péntek, 18:01

"egy kormány nem zárhat ki egy ajánlattevőt pusztán politikai alapon – még ha a közvélemény valószínűleg támogatná is ezt a döntést, szabálytalanul nem járhatunk el."

BEZZEG 16 évig.....
Rohadékok!
euler
euler péntek, 17:47
Előzmény: #7445  Peterbond
Vitézy érvelése korrekt, elfogadható, méltányolható.
Azért mégiscsak hozzá tudtál tenni olyan állításokat amiket nem mondtam, viszont jól megcáfoltad. (Szalmabáb-érvelés.)
.
Következetesen a főkolomposok elleni eljárások megindulásának a hiányát vetem fel. Nem leszámolást, befolyásolt eljárásokat, hiszen jogállam van (már), és a fidesz mentalitását sem kellene folytatni.
DE! Ha rendszerváltást akarunk, akkor a hatalmat folyamatosan kritizálni kell, csapágyasra kell hajtani őket, mert különben a kisebb ellenállás irányát választják. (Aztán lófütty lesz itt nem Tisztítótűz!)
Ez minden független média dolga, ha nem ezt teszi hanem a fennálló hatalmat szolgálja, akkor propagandaként működik. Vitézy sem fáradt volna ezzel a poszttal, ha az átlátszó.hu nem túrja ki a tendert.
Szóval, a hatalom értünk van, a szolgánk és ezt éreztetni kell vele. Demokráciában legalábbis.
.
Pár napja is írtam erről, akkor Hadházyt idéztem, akkor is szembejött a szalmabáb érvelés. Ne legyetek ennyire frusztráltak!
"Követeljük akkor együtt (Hadházyval is) az elszámoltatásos rendszerváltást!
Az O1G-zés már kevés.
Csak aztán a hirtelen megértővé vált és a jogállamiság miatt aggódó hívek majd helyretesznek. :)
Valahogy úgy, mint az erre a hsz-emre adott reakciókban:#214165
Istvan78 péntek, 17:17
Előzmény: #7447  offshort
Majd a Vagyonvisszaszerzési Hivatal fog tudni eljárni igazán, az Európai Ügyészség is besegíthet.
offshort
offshort péntek, 14:38
Előzmény: #7445  Peterbond
"Ha azt hiszed ez úgy fiog menni hogy holnap megvádolják Mészárost holnapután bilincs rajta a cégeket meg jövőhéten az állam maga nevére írja és kész azzal nem tudok mit kezdeni. Én leszek az utolsó aki mészárost védi de azért ez nem ilyen egyszerű gy normális országban. Persze ha itt tényleg akkora önkény lenne mint amit a Fidesz hisz persze mehetet volna így mint egy rendes diktatúrában ahol leszámolnak az ellenzéki erőkkel." 
bocs, de lölö nem politikai szereplő, igy ellenzéknek se lehet nevezni! 
ő csak a korrupcios közbeszerzések haszonélvezője, csak egy stroman,  
(ov stromanja, dehát ezt te is tudod))
ha már elkezdődött volna az eljárás ellene, (és a többi említett ellen is) 
akkor már az ország nagy része ugy gondolná 
hogy az igéretek be lesznek tartva és jo irányba mennek a dolgok! 
i
rookie654
rookie654 péntek, 14:29
Előzmény: #7439  Kawaszabi77
Ez most biztos nagyon furcsa lesz neked, de nagyon sok értelmes embert úgy neveltek, úgy szocializálódott, h már gyerekként megértette, h nem jó dolog pazarolni. Se ételt, se energiát, se semmit. Ezek az emberek felnőttek és a mostani kéréstől függetlenül sem használnak semmit ész nélkül, mert felelősségteljesen gondolkodó felnőttek. Nem kell ahhoz tele engedni a kádat stb., h ésszel csinálja az ember, amit csinál, máshogy is tud spórolni, magától is, felszólítás ide v. oda. Aztán vannak azok, akiket, ha megkérnek vmire, csak azért az ellenkezőjét csinálják, mert ők harcolnak. Aztán kíváncsi lettem volna, ha ne adj Isten vmi gebasz miatt nem lett volna áram v. víz, akkor ezek az emberek magukat okolták volna v. mást. (Költői a felvetés, tudom a választ.) Csak egy kérdés még zárásként, ha arra kértek volna, h működő hajszárítóval ne üljetek bele a kád vízbe, mert meghalhattok, akkor is beleültetek volna csak azért is, h nektek nehogy már megmondják mit csinálhattok? Az ilyenek miatt kell ráírni egy ideje a mikróra is, h ne tedd bele a macskát v. más állatot, mert belehal. 
Peterbond péntek, 14:19
Előzmény: #7436  euler
Vitézy facebookon részletesebben leírta a dolgot. ennél többet nem tudok hozzá tenni. Ha azt hiszed ez úgy fiog menni hogy holnap megvádolják Mészárost holnapután bilincs rajta a cégeket meg jövőhéten az állam maga nevére írja és kész azzal nem tudok mit kezdeni. Én leszek az utolsó aki mészárost védi de azért ez nem ilyen egyszerű gy normális országban. Persze ha itt tényleg akkora önkény lenne mint amit a Fidesz hisz persze mehetet volna így mint egy rendes diktatúrában ahol leszámolnak az ellenzéki erőkkel. Ezért se fog soha megfelelni mindenkinek amit a korámny tesz. Egyiknek már a parlamenti beszólogatások is sok. másiknak meg nem hogy kevés hanem már azt követeli hogy Mészáros meg a többi börtönben legyen tegnap elött. Lengyeleknél se ment ez olyan gyorsan. És nem kicsit nehéz úgy hogy egyfolytában kell gyorsoltani. 2 hónap alatt megegyezni az EU-val a pénzekről, felállítani egy működő kormányt, átvilágítani a miniztériumokat, megfogni az év során brutálra feltolt hiányt. És akkor még a nyakukba kapnak egy rekord aszályt ami alatt 40 év alatt először Paksot is le kell szinte állítani és 2000 MW termelést kell pótolni amikor csúcson van a fogyasztás.
.
És eközben minden szarért basztatják őket minden oldalról.
.
De felőlem te csak hidd hogy itt a fidesz átmentés folyik.
sasa44 péntek, 14:18
Előzmény: #7439  Kawaszabi77
Te kifaszom vagy, te nagyon okos ember?
Kíváncsi vónék, hogy honnét szalajtottak, ha nem tiktok...
offshort
offshort péntek, 14:00
Előzmény: #7442  offshort
offshort
offshort péntek, 13:58
Előzmény: #7441  offshort
hehh, nem azt linkelte, valamiért mást
offshort
offshort péntek, 13:56
Előzmény: #7440  offshort

Topik gazda

kenyeres2