Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 08:46
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 08:43
Előzmény: #6198  Blajaka
Megjött a Sándor palotához a MINIszterelnök.
 Hangosan le hazaáruló_ zták a bejáratnál!
Blajaka hétfő, 08:35
Előzmény: #6194  kenyeres2
Persze erőszakos eltávolítást én is ellenzem, csak demokratikus úton, de erre valószínű a 2/3 elég lesz.
neutrinoo hétfő, 08:17
erőszak helyett elég lesz némi jogi variálás és kétharmaddal ki lehet tenni a szűrét.
a legideálisabb eset az lenne, ha népszavazással választanánk új köztársasági elnököt.
megmondom őszíntén nem értem, hogy miért nem ezt választotta a Tisza.
az azonban biztos, hogy Sulyok senki nem képvisel a gazdáin kivül, akiket épp 1 hónapja alkalmatlannak talált a nép.
Blajaka hétfő, 08:07
Én az utolsó választást kivéve a Fideszre szavaztam, de most nem és nem adok igazat sem Fodor Gábornak sem azoknak akik ebben a helyzetben az Államfő eltávolítását a jogállamiság megsértésének gondolják. Sajnos a Fidesz az elmúlt 16 év alatt kialakított egy olyan helyzetet amikor az Államfő a mindenkori hatalom és nem az átmenetet képezik a hatalom váltás után (lehet 1989 után így volt most ez már ez nem igaz)
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 08:05
Ha nem értetted, 
hogyan lesz valakiből diktátor,
akkor "láss, láss ne csak nézz"! 
Platós Peti már az úton van.
kenyeres2
kenyeres2 hétfő, 07:59
Egy köztársasági elnököt 
hivatalából erőszakkal eltávolítani 
diktatúrában szokás.
badsector1
badsector1 vasárnap, 22:11
Előzmény: #6191  kenyeres2
orbán sokat hazudott és lopott, bíróság előtt fog felelni.
badsector1
badsector1 vasárnap, 22:10
Előzmény: #6190  kenyeres2
nézd meg orbán szemeit, szerintem csak hónapjai vannak hátra. ))
Vackoros vasárnap, 19:44
Előzmény: #6182  kenyeres2
Hatalmas gond az, hogy egy világ szinten is kiemelt eseményen mint az ország miniszterelnöke részt vesz. Semmi egyéb mint protokoll. A foci mániákus gőgje miatt ez az esemény ide lett hozva. Lehet vitatkozni, hogy jó-é avagy sem, ez így történt. Neki itt semmi mást teendője nem volt, mint részt venni rajta. Ha nincs ott azért megy a sírás. Tudomásul kell venni, hogy ez a legnagyobb foci ünnep, talán vb döntő nagyobb ennél. 
Vackoros vasárnap, 19:39
Előzmény: #6179  euler
Egyelőre még nem adta el a lelkét mint Klárika a fideSS-nek:) 
Istvan78 vasárnap, 16:44
Előzmény: #6178  Istvan78
A fegyverszállításhoz méhg ennyit mond az MI:
.
"A nem kormányközeli és független közvélemény-kutató intézetek adatai alapján a magyar társadalomban a fegyverszállítások elutasítottsága rendkívül magas, és még elméleti szinten is mindössze a lakosság 6-16%-a támogatja azt, hogy Magyarország vagy az Európai Unió fegyvereket küldjön Ukrajnának. [1, 2]Bár a független kutatók kiemelik, hogy az ellenzéki vagy Tisza-párti szavazók lényegesen empatikusabbak Ukrajnával szemben, mint a kormánypártiak, a közvetlen katonai segítségnyújtást és a fegyverek küldését szinte a teljes politikai paletta elutasítja."
.
Ez van.
Istvan78 vasárnap, 16:35
Előzmény: #6179  euler
A Tisza visszavonta a Nemzetközi Büntetőbíróságból való kilépést, ami azt jelenti, hogy egyetért a háborús bűnök kivizsgálásával.
Istvan78 vasárnap, 16:31
Előzmény: #6181  Shortelek
Sajnálatos, hogy az EP-ben általában csomagban szavaznak és ha egy frakciónak akár csak egy, de fontos pontban van ellenvéleménye, akkor le kell mondania arról, hogy a többi pontot támogassa.
Istvan78 vasárnap, 16:29
Előzmény: #6181  Shortelek
A Tisza így indokol:
.
"A párt hivatalos álláspontja és indoklása a következő főbb pontokon alapul:
A nemzeti konszenzus és biztonság védelme
  • Magyarország biztonsága: A Tisza Párt szerint a magyar lakosság és a kárpátaljai magyar kisebbség biztonsága azt követeli meg, hogy Magyarország közvetlenül ne váljon fegyveres szállítóvá vagy a konfliktus aktív részesévé.
  • A választói akarat tiszteletben tartása: Magyar Péter többször megerősítette, hogy a magyar társadalom többsége elutasítja a közvetlen fegyverszállítást, a párt pedig ezt a többségi akaratot képviseli."
kenyeres2
kenyeres2 vasárnap, 16:28
Előzmény: #6176  Vackoros
Shortelek vasárnap, 16:22
Előzmény: #6178  Istvan78
Ha nekünk az nem kerül pénzbe, akkor miért akadékoskodni, az ukránoknak nagy sxüksége van minden támogatásr a muszka agressziója miatt, lehet nem érteni vele egyet, bár ezt nem is értem, MP- nek még mindig fontos a látszat, hogy fidesz oldalról ne tudják támadni.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek