erőszak helyett elég lesz némi jogi variálás és kétharmaddal ki lehet tenni a szűrét. a legideálisabb eset az lenne, ha népszavazással választanánk új köztársasági elnököt. megmondom őszíntén nem értem, hogy miért nem ezt választotta a Tisza. az azonban biztos, hogy Sulyok senki nem képvisel a gazdáin kivül, akiket épp 1 hónapja alkalmatlannak talált a nép.
Én az utolsó választást kivéve a Fideszre szavaztam, de most nem és nem adok igazat sem Fodor Gábornak sem azoknak akik ebben a helyzetben az Államfő eltávolítását a jogállamiság megsértésének gondolják. Sajnos a Fidesz az elmúlt 16 év alatt kialakított egy olyan helyzetet amikor az Államfő a mindenkori hatalom és nem az átmenetet képezik a hatalom váltás után (lehet 1989 után így volt most ez már ez nem igaz)
Hatalmas gond az, hogy egy világ szinten is kiemelt eseményen mint az ország miniszterelnöke részt vesz. Semmi egyéb mint protokoll. A foci mániákus gőgje miatt ez az esemény ide lett hozva. Lehet vitatkozni, hogy jó-é avagy sem, ez így történt. Neki itt semmi mást teendője nem volt, mint részt venni rajta. Ha nincs ott azért megy a sírás. Tudomásul kell venni, hogy ez a legnagyobb foci ünnep, talán vb döntő nagyobb ennél.
A fegyverszállításhoz méhg ennyit mond az MI: . "A nem kormányközeli és független közvélemény-kutató intézetek adatai alapján a magyar társadalomban a fegyverszállítások elutasítottsága rendkívül magas, és még elméleti szinten is mindössze a lakosság 6-16%-a támogatja azt, hogy Magyarország vagy az Európai Unió fegyvereket küldjön Ukrajnának. [1, 2]Bár a független kutatók kiemelik, hogy az ellenzéki vagy Tisza-párti szavazók lényegesen empatikusabbak Ukrajnával szemben, mint a kormánypártiak, a közvetlen katonai segítségnyújtást és a fegyverek küldését szinte a teljes politikai paletta elutasítja." . Ez van.
Sajnálatos, hogy az EP-ben általában csomagban szavaznak és ha egy frakciónak akár csak egy, de fontos pontban van ellenvéleménye, akkor le kell mondania arról, hogy a többi pontot támogassa.
A Tisza így indokol: . "A párt hivatalos álláspontja és indoklása a következő főbb pontokon alapul: A nemzeti konszenzus és biztonság védelme
Magyarország biztonsága: A Tisza Párt szerint a magyar lakosság és a kárpátaljai magyar kisebbség biztonsága azt követeli meg, hogy Magyarország közvetlenül ne váljon fegyveres szállítóvá vagy a konfliktus aktív részesévé.
A választói akarat tiszteletben tartása: Magyar Péter többször megerősítette, hogy a magyar társadalom többsége elutasítja a közvetlen fegyverszállítást, a párt pedig ezt a többségi akaratot képviseli."
Ha nekünk az nem kerül pénzbe, akkor miért akadékoskodni, az ukránoknak nagy sxüksége van minden támogatásr a muszka agressziója miatt, lehet nem érteni vele egyet, bár ezt nem is értem, MP- nek még mindig fontos a látszat, hogy fidesz oldalról ne tudják támadni.
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!