Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 10:14
Előzmény: #5957  kenyeres2
Ebből a videóból mit hüvelyeztél ki?
Bogárék azt mondják, hogy nem változott a globális helytartó. Eddig Orbán kapálózott az ellen, ami ellen nem is lehet kapálózni.
A kommentelők beírásai szerint Bogárék sok értelmeset mondtak.
Föl szoktam ismerni, ha értelmes dolgokat hallok, még úgy is, hogy nem érek föl az okossoságokig, de most nincs ilyen érzésem.
Össze tudnád foglalni egy-két mondatban, hogy mi a veleje ennek a videónak?
sityaki vasárnap, 09:42
Előzmény: #5956  kenyeres2
Az már biztos. És egy alkalmatlan hülye akarja megreformálni a fideszt? 😉
kenyeres2
kenyeres2 vasárnap, 06:40
Nektek harangoztak hamarosan!A FŐNÖK HÜLYE ÉS ALKALMATLAN.
https://www.facebook.com/photo?fbid=122101171730599395&set=a.122099588216599395
sityaki szombat, 21:55
Előzmény: #5951  kenyeres2
Kedves kis kenyeres2, te magad is tudod, hogy nem értesz semmit, nem is tájékozódsz, csak újraböfögöd az értelmetlenségeket. Mi a fenére jó ez? Hisz csak azt látja ebből mindenki, mit művelt az agyakkal a fidesz, és a világ egyik legjobb dolga, hogy végre elsüllyedt.
Vackoros szombat, 18:12
Előzmény: #5950  csendben
Jogos, mindig is jellegtelen és jellemtelen személyiség volt. 
Vackoros szombat, 18:10
Előzmény: #5951  kenyeres2

https://www.youtube.com/watch?v=AmQ9c4VpNV8
Beszarok a FŐ RABLÓNAK HABZIK A SZÁJA!!:))))))))))))))))))))))))))))))
csendben szombat, 16:46
Előzmény: #5947  Vackoros
Ki az a Schiffer? :-)
Vackoros szombat, 16:18
Előzmény: #5948  Dehogynincs
Ő csak egy példa volt arra, hogy akkor is volt olyan inzultus, hasonlóan amely most érte Szandikát. Szóval a nép nem tetszését akkor is kiváltotta épp Demszky. Csak képletesen összefüggésként említettem azt, hogy egy demokráciában ilyen is előfordul. azt vezettem rá, hogy a Tiszára fogta , Schiffer miközben az előzmény épp melyben kialakult az esemény épp a fidess hazug uszító beteges propaganda gyűjteménye volt.  
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 15:33
Előzmény: #5947  Vackoros
Azt nem értem, hogy került a képbe Demszky.
Antikommunistaként nem tetszett már az mszp-szdsz koala sem, az meg végképp nem, hogy a 2006-os karhatalmi harcászat után Demszkyék még ki is tüntették a rendőri vezetőket.
Vackoros szombat, 14:13
Előzmény: #5945  Dehogynincs

Schiffer András írásra reagáltam amely a Tiszát hibáztatja a kialakult helyzetért. A gondolatodat tovább gondolva írtam azt amit. Erre írtam, hogy ez egy örökség melyet a népnyúzó fideSS hagyott a társadalomra. Részben az #5933 hsz-ra hivatkozva. Azt is megértem, hogy a szavazók egy része narancsos hemoglobint szeretnének szürcsölni. Azonban mindenkinek le kell nyugodni, és mindent csak jogi keretek között. Másrészt egy-egy megnyilvánulás belefér egy demokráciába, erőszak nélkül. 
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 12:50
Előzmény: #5944  Vackoros
Nem tudlak követni, de egyetértek a leírással.
"Demszky beszéde jó példája annak, hogy egy szónok hogyan nem tudja meggyőzni hallgatóságát a saját igazáról, hogyha nem tud változtatni a vele szemben érzett ellenszenven."
Szandika esetében MP-rel értek egyet.
"A legfrissebb sajtótájékoztatóján erről az esetről kérdezték Magyar Pétert, aki határozottan leszögezte, hogy az ilyen jellegű verbális vagy fizikai agresszió minden formája elfogadhatatlan, függetlenül attól, hogy politikust vagy civil embert ér-e a támadás, különösen, ha egy hölgy az érintett."
Vackoros szombat, 11:54
Előzmény: #5939  Dehogynincs

https://www.youtube.com/watch?v=xdpi-I168YE
Én még emlékszem erre! Ezt nem hozza fel rabló rohadék népség! Voltak bűnei ez tény, de egy köpésért ekkora hiszti:)) 
Most pont Andráska beszél..... Ez a elmúlt 20 év átkozott rohadék banda leképezése amit néhány embernél van, szerencsére nem sokknál, de lehetne jóval több számban amit műveltek.. Uszítás, megfélemlítés, háborús riogatás és még sorolhatnám. Ez a narancs hagyaték. Senkiházi Szandika örüljön, hogy ennyivel megúszta, mert ő pont ugyanúgy hozzájárult a hazugsággyárhoz mint a többi. A társadalom leképezi magát, és bizony egy lelkileg megnyomorított társadalom amelyet kapott a Tisza bőven lesz ilyen, és még ehhez hasonló. 
Dehogynincs
Dehogynincs szombat, 11:44
Előzmény: #5942  Istvan78
Óvatos vagyok a hasonlatokkal. Minden hasonlat biceg, de ebben sok igazság van.
A panelprolinak is utánanéztem.
"F. Hegyi István a Népszabadságban már 2001. szeptember 27-én panelprolikról beszélt. Akkor mindezt politikai színezet nélkül tette, mégis kiverte sok olvasóban a biztosítékot. Mentségére szólva, október 4-én a "Center itt, center ott" című cikkében bocsánatot kért "kirohanásáért", ám tény: az azóta elhíresült szókapcsolat az ő nevéhez fűződik."
https://www.ma.hu/tart/rcikk/l/0/144920/1
Istvan78 szombat, 11:21
Előzmény: #5940  Dehogynincs
A Tisza nem egy 98-as vagy 2010-es Fidesz. A Tisza szélesebb bázissal rendelkezik, az össze Orbán rendszert leváltani valót összegyüjtötte és programja szerint is szociálisan érzékenyebb, balra nyitottabb, mint a Fidesz valaha volt. A 98-as Fidesz polgári magyarországot akart, a szegényebb rétegeket lepanelprolizta, magát tartotta már akkor is a nemzethez tartozónak. A 2010-es Fidesz választási programja már sokkal inkább hasonlított a Tiszára, de csak a programja, amint hatalomra került, a programjával szöges ellentétben álló dolgokat csinált.
Szóval óvatosan a Fidesz-Tisza hasonlatokkal.
Istvan78 szombat, 11:16
Előzmény: #5939  Dehogynincs
Nekem úgy rémlik sok Tiszást ért támadás például pultozáskor, felrúgták az asztalukat, lehazaárulózták őket, sőt még súlyosabb fizikai fenyegetőzések történtek. Legalább 6-8 esetre emlékszem, de lehetett több is. Alexandrát, Orbánt vagy Sulyokot nem láttam felszólamlani, hogy ezt nem kéne, de Fidesz topikolót vagy Facebook kommentelőt se.
Vagy akkor se szólaltak fel, amikor Bayer az országból való kirugdosással fenyegette az ellenékieket, hanem állami kitüntetést kapott.

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek