"" Marginális hatása lesz az euróra. A számokat megnézve teljesen egyértelmű, hogy a kisebb kockázat az eszközök lefoglalása. A kereskedelmi partnerek azért tartanak eurót""
Pont erre utaltam én is mennyire lesz" "marginalis." "? Mert szerintem közép súlyosan. Nem enyhen.
+Közös adóssag felvétele a versenyképesnek hiánya, és Németország az EU motorja stagnalasa nem ok a szép jovoju gazdasági víziora az EU ban!
A jelenlegi EU burokrqcia vezetés gazdasági kompetencia hianyairol, hosszútávú stratégiai gondolkodás hianyairol ne is beszéljünk. Kabaré, lassan a CAD és az AUD lesz a jövő stabil valutaja??
Pont erre utaltam én is mennyire lesz" "marginalis." "? Mert szerintem közép súlyosan. Nem enyhen.
+Közös adóssag felvétele a versenyképesnek hiánya, és Németország az EU motorja stagnalasa nem ok a szép jovoju gazdasági víziora az EU ban!
A jelenlegi EU burokrqcia vezetés gazdasági kompetencia hianyairol, hosszútávú stratégiai gondolkodás hianyairol ne is beszéljünk. Kabaré, lassan a CAD és az AUD lesz a jövő stabil valutaja??
MacroLab – Trendek, minták, töréspontok
Lehet hozni híreket, elemzéseket, saját gondolatokat vagy kérdéseket – a cél a közös értelmezés, nem a versengés. Az etikus vita érték, a beszélgetőpartner nem ellenfél.
A topikban megjelenő vélemények nem minősülnek befektetési tanácsnak.