Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Szuper, köszi. Én Zack-et követem, ő ajánlotta anno ZOM és NAKD-ot, most újra aktív és jó chartjai vannak, LAC-is benne volt 2 napja, de QS és egyéb cégek is, nem YOLO tradek, inkább hosszabbak https://stocktwits.com/zmanx
Had a tough time on the 2025 picks mainly because of uncertainty about what leads after a big correction that I forecast early in the year. So, i’m going with a modified 5 for 2025 list.
I am listing 5 smaller cap stocks ($40B market cap), and 5 stocks I consider to be highly speculative but with big potential. I look forward to the comments. 👀 😂
______________ ez a post egy sok kovetos embertol van, ilyeneket szoktam megnezni es kielemezni, altalaban 1-2 marad fenn a szuromon. A nagyobbak akar buy and holdra is jok lehetnek. LMKWYT
ja, SBEV nagyon szemet volt, annyira durvan tartottak, huztak fel, aztan afterben nulla forgalommal -20%, ilyet se lattam meg ezelott. Most mar zsakosok vagyunk, visszuk magunkkal, talan lesz benne hir es akkor mehet. Elvileg egy red bullos managert szerzodtettek le a biznisz felviragoztatasara. Meglatjuk.
XTIA nekem mar tul forro, ha lenne, adnam, venni nem fogok.
Szia, XTIA-t meddig tartod? CNSP van valakinek, sztem készül a 2. kör... HOLO bajtárs ragad be valaki velem együtt??? vagy volt esze és eladta időben? :) Rray
mik a mai yolo otletek? XTIA lehet csinal meg egy rallyt, de mar nelkulem.
PDYN veszek pre, ha meg szorakoznak vele es leverik. Viszont ez nem YOLO trade, hanem technikailag es fundasan is megalapozott, legalabbis szeretnem ezt gondolni.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.