Éppen ideje volt, hogy valaki rákoppintson a fejükre. Az ominózus napirendi pont maga a beismerés, hogy törvénytelenül jártak el. Utóbbit ők is tudták, csak próbálkoztak, hogy hátha az emberi (részvényesi) kiábrándultság/beletörődés (ki hogyan értelmezi) lesz megint. Új szelek fújnak, ezen az oldalon is.
Úgy tűnik kezdik rendbe tenni a dolgaikat valami miatt..... A perrel meg nem kell foglalkozni, minden céget perel valaki folyamatosan, lásd Mol, ráadásul nemzetközi szinten is, aztán mi baja van, sőt körözték a vezérét is...
Bár a pert nem én indítottam, azt gondolom hogy a cég és egyszemelyes vezetése, nomeg az eddigi nagyrészvenyes tisztességtelenül csinálják a dolgokat. Szerintem ezért az érintett személyeket el kell marasztalni. Szetintem a pertől nem kell bepánikolni, legfeljebb hatalyon kívül helyeznek néhany tisztessegtelenül és törvenytelenül meghozott döntést. Hogy hiszek-e abban hogy itt lesz valami? Ha nem hinnék benne szerinted foglalkoznék ennyit vele? Tudom itt sok a megmentő ember aki bottal sem piszkalná ezta részvenyt csak azért fórumozik hogy a balga részvényeseket megóvja. Én nem tarzozom közéjük.
Igazából csak saját magat szidhatja ,aki ilyet vett. Évek óta csak szívatás megy? Hitt a csodában pár ember? Tanulság: ha az élet más területein valaki megszivat,az gyakran saját magad vagy. Illetve ha valaki árt az embernek, a legtöbb ember elsétál duzzogva, anélkül, hogy káromkodna egyet. Illetve mindent mindenki mindig benyel. Ritka esetben valaki felpofoz valakit, de itt a tükörben lévő arcot kell felpofozni. Naiv csodát váró klub. Mindig beszopjuk? Akkor most ki tehet erről? Ma aki elad vagy aki vesz az az okos? Az a butus? Bszdjn meg minden kispapír
Esetleg valami újságíró nem készítene interjút Cs,H,F de leginkább V Úrral? Cikket és interjúkat Mi a terv és miért nem jó a rv opciós program és egy kis árfolyam emelkedés? Minek Spa? Miért nem adják el az összes befektetéseiket? Jól jön egy kis nemzetközi tőzsdekrach előtte?
Minden esemény előre leírt prófétai alapon zajlik itt ? Színjátszó kör? Organikus küldetés? Spaszivatas? Wellness hétvége és 60 mrd tőkeemelés és 500 év wellness? Kehibénye?
Szerintetek Cs Úr nem tudja pontosan, hogy mit tesz? O okos. Nem kellene amúgy már per és egyebek helyett konkrétan megkérdezni a kgyn,hogy pontosan mi az akvizíciós célpont? Ha az egész kamu lenne, nem lenne itt V. Ez egy előre kitalált időhúzás? Magukat perelik vagy más pereli őket? Öntse mindenki és Huber vegyen újra? Ritka nagy keverés van itt. Ki érti ezt
s az igazgatótanácsi tagok megválasztásáról. Javaslat: Dr. Jakab Zoltán
28) Döntés felügyelőbizottsági tag megválasztásáról. Javaslat : Bodor Péter
29) Döntés audit bizottságának tagjának megválasztásáról: Javaslat: Bodor Péter
30) Döntés audit bizottságának tagjának megválasztásáról: Javaslat: Dr. Morvai
László
31) Döntés az alá
"A korábbi közlemény alapján viszont peres eljárás indult, ami
megszüntetheti a decemberi határozatokat. Ebben az esetben nincs az MRP
szervezetnek részvénye, Hubernek meg már az SRV miatt nincs. Csak a
Társaságnak lesz SRV keretében, amivel viszont nem szavazhat." imádom, nagyon jó észrevétel! Azt tippelném, hogy a közgyűlés hamarabb fog megtörténni, semhogy a bíróság megsemmisítené a decemberi határozatokat. Mivel a 31-es pont hatályon kívül helyezi a decemberi határozatokat, így a pert meg lehet szüntetni, mert a per alapjául szolgáló decemberi közgyűlés semmissé vált közben. Újabb perben meg lehet támadni majd a 32-es pont miatt az új közgyűlést, és ezt a játékot folytatni addig amig meg nem unja valamelyik fél.
Zavarosban lehet jól halászni. Akkor most a Társaság legalább 15% -os tulajdonosának javaslata alapján keverik a sz..t, aki nem más, mint az egyszemélyes MRP szervezet. A korábbi közlemény alapján viszont peres eljárás indult, ami megszüntetheti a decemberi határozatokat. Ebben az esetben nincs az MRP szervezetnek részvénye, Hubernek meg már az SRV miatt nincs. Csak a Társaságnak lesz SRV keretében, amivel viszont nem szavazhat. Na ehhez már nekem késő van.
Upsz, bepereltek minket a december 29-i közgyűlés miatt -> "31. Döntés az alábbi tárgyban: „A társaság a 2024.December 29-én Kehidakustány, Golf utca 1. – Zala Springs Golf Resort rendezvénytermében megtartott és a folytatólagos 2025.01.18-án megtartott folytatólagos közgyűlés összes határozati pontját azonnal hatályon kívül helyezi." . Áhhhh, de a olyan jól megszavaztuk a dolgokat, meg az MRP is jól jönne lassan, ne kelljen már újból kezdeni az egészet -> "32. Döntés a korábbi közgyűlések döntéseinek megerősítéséről." . De várjál, 300 millió biztos elég lesz nekünk MRP-ben? -> "33. Döntés a Társaság által alapított MRP Szervezet részére nyújtandó további vagyoni hozzájárulásról."
Helyette jelölik a CS Trade-et mint jogi személyt. Mivel jogi szemény nem tud megjelenni az igazgatósági értekezleteken, ezért delegál egy természetes személyt. Adja magát hogy ez a személy a cég tulajdonosa, Csereklei Gábor legyen. Ugyanez az játék az RNT - File Szabolcs vonalon.
NUTEX mindenkinek