Na igen és meddig fogja engedni a piac leverni? Még mindig egy tőkeerős cégről beszélünk, ami nagyon szép hozamokkal kecsegtet, egyszer fog osztalékot fizetni :) Örökké nem lehet indokolatlanul elrakni a pénzt :D A bomba beruházási lehetőségek sem végtelen számúak
Pedig még vannak benne csalódott emberek, akik nem akarnak hónapokig csorogni lefelé.A közgyűlésen elhangzottakon sok minden múlik , meg még bármi lehet, még az osztalékra is van némi esély, de ha nem lesz osztalék és bizonytalan lesz a kommunikáció még mehetünk lejjebb bőven.
Hát én sem most láttam ilyet! Még Mészáros vásárlása előtt itt trédeltem az appal, 40k-kal! Na nem a fórumon...:) Majd össze pisiltam magam, amikor megkaptam a 40k-t és Mézga elszaladt vele felfelé! ÓÓÓ Persze akkor nem tudtam mire vélni, de had vigyék a hegyre az árfolyamot! Csak lestem! Párszor azért megjátszottam közben. Volt olyan napom, amikor felső limitnél eladtam és beszakadt, majd az alsónál vissza tudtam venni az nap még!! Akkor még volt napi limit. Nagy kasza volt és másnap megint felfelé rohantunk!
Már több mint dupláját esett,mint a beigért oszti.Szaros 120Ft miatt,nehogy már tovább essen,amikor a cég meg hasít.Az élelmesek ma is szépen porszívpztak.
Lehet sok mindent mondani az elmúlt napok közgyűlési várakozásáról,de hogy optimista lenne a piac,azt biztos nem. Kicsit már pánikszerű volt az utóbbi 4 nap. Meglepő lenne,ha nem árazódott volna be már minden rossz hír.
Appeninn Holding Nyrt.