PagerDuty (PD) has been analyzed by 9 analysts, with a consensus rating of Hold. 22% of analysts recommend a Strong Buy, 11% recommend Buy, 44% suggest Holding, 22% advise Selling, and 0% predict a Strong Sell.
No nem ugy jott ossze...pressszo elott bementem mondom bedobok vmit, azt kicsit ottragadtam..Időt nem vesztek mert a péntek delután az mindig jo...holnap meg ugysem tudok menni...igy káposzta lesz...haver szerint egész jo....ha jo, akkor vettem 1et Neki is..gyorsan bedobjuk az visszanézunk... https://kepkuldes.com/image/tWtMG6j
A Wizz Air légitársaság 2026 tavaszára létrehozza légibázisát a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren – jelentette be izraeli látogatásán csütörtökön Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.
Pénteken frontmentes, nyugodt időnk lesz.Gyenge vagy mérsékelt erősségű, É-i irányú légmozgás várható szerte az országban.Továbbra is a déli és keleti határvidék fölé várható felhősebb égbolt, változó vastagságú, időszakosan vékonyodó felhőzet. Az ország nagyobb, északnyugati háromnegyedén fátyolfelhős napsütéses időre lehet készülni.Az évszakos átlagnak megfelelően alakul a hőmérséklet hajnalban néhány fokos fagyokkal, kora délután 4 – 7 fok körüli maximumokkal.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi