- Székely fiúcskákkal öreg motorosnak volt dolga, de rendesen - Eddig csak az alkoholt és a kábítószert népszerűsítette a klubszoba, kiderül, hogy az emberkereskedelmet is - És még csak pár hete olvasom. Kiderül milyen juicy dolgokat lehet olvasni
Országos előrejelzés: csütörtök estig Nagyrészt derült, napos, száraz idő várható, mindössze kevés gomolyfelhő képződhet. Elsősorban a keleti megyékben élénkül meg az északias szél, másutt általában gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Délután általában 23 és 28 fok között alakul a hőmérséklet. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.
Mai névnap - Június 12. A Villő a magyar eredetű női név, újabb keletű magyar névalkotás, Kodály Zoltán 1925-ben szerzett gyermekkórusának címe nyomán. A villő szó a villőzés, régi magyar téltemető szokás során énekelt versekben fordul elő. Valószínűleg a latin villus szóból ered, aminek a jelentése lomb - mivel a lányok villőzéskor fűzágakkal járták a falut -, és összefügghet a szlovák víla szóval is, aminek a jelentése tündér. Az 1990-es években szórványos név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb női név között.
Ma érdekes meg sem szólaltál. Validáltad a rasszizmust,ami itt ment és ami ellen SZIT is felszólalt. - Ez mindent elmond rólad. Csendben kuksolsz, lényegében Te miért nem vagy tag? Esetleg melyiknek vagy klónja? Ha neved szóba kerül, kiderül, hogy önérzeteskedsz, leleplezve magadat, hogy végig lapítva végig asszisztálod te is ami itt megy. - Egyet javaslok, ha az egyik szennyet tűröd, tűrd a többit is, azt is ami csípi a szemedet, csak hogy következetes maradj. Nehogy Te is köpönyegforgató legyél mint az öreg motoros. Így csak hajlékony a gerinced, bár szerintem ezzel elérvényesülgetsz, mint az öreg motoros, aki ki tudja kiket szolgáltatott ki szexuálisan, mellénye meg hatalmas. - Lényegében ott tart a dolog, hogy szegény Marikára kenitek az egészet. Nem nagyobb a bűne neki, mint Nektek akiknek szelektív a látásotok. Persze Marika már a fő bűnbak, Toka meg a király. Értem.
Én értettem a bejegyzésedet, tudom milyen vagy, szoktunk eszmét cserélni az Eurós topikban is. Fogalmam nincsen miért velem azonosítja amiket Te írtál. Most, hogy Toka Urat letiltották, itt a Toka Clubban éli ki minden keserűségét.
Megmondom őszintén, hogy inkább olyan topikokat követek, amelyekben olyan részvényekről van szó, melyek nekem vannak. Itt főleg az Appennin, Civita, Vertikál, Akko forgott szóban. Marika behozta az OTP-t, Toka a MOlt. Az ellenségeskedés az App és Akko hívek között robbant ki. Amikor pedig bejelentették, hogy az App nem fizet osztalékot és nagymértékben esni kezdett, elharapódzott a pokol. Ekkor figyelmeztettem Tokát, hogy nem jó út az ellenségeskedés. Marika meg 5 percenként irkált és mindenkivel összeveszett. Tudtam baj lesz ebből.Te pedig most két napja idejössz okoskodni, amikor Toka ki van tiltva. Majd ha visszajön, akkor beszéld meg vele amit sérelmezel. A politikát, a külföldi melódat, az alkoholizmust meg a szerencsétlen életedet ne keverd bele, mert itt ebben a topikban az senkit nem érdekel, még Marikát sem! Én nem szívesen kommunikálok veled!
A tőzsde történéseinek befolyásolásához kicsik vagyunk. Ha bármely részvény megítéléséről eltérőek a vélemények, sokan hajlamosak arra, hogy társítják a politikát, olyan hipotéziseket állítanak fel, hogy az eltérő álláspontot képviselő alkesz, narkós, idős stb. Az megsem fordul a fejükben, hogy ha mindenki azonos véleményen lenne, akkor nem történne üzletkötés. Könnyebb, ha szidjuk, lejáratjuk a másikat. Híveket gyűjtünk vélt vagy valós igazunk bizonyítására.
Szerintem kár Marikara kenni a dolgot, ahogy nézem van pár okádék ember itt, de Ti tudjátok. Gondolom megint szelektív a látásod. Nem túl elegáns, de Borisz és Tmike már kielemzett Titeket. -
Persze persze, a végén még felbujto leszek. Engem a speka énekesmadarak nem érdekelnek akik mások pénzére utaznak. Win win helyzet nincs. Nem kell szeretni minket. Tiszteljenek.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi