Toka Úr, ez az (tisztelet, szeretet), ami magából hiányzott, amikor leírtam a tényeket a CIG-ről. Bagatellizált, Armandózott, felbeszélő hülyének titulált. Ahhoz sem kellett doktori vállalatok pénzügyeiből (Btw. nekem az van), h lássa valaki, hogy cash oldal nincs rendben.
Sajnos mivel Tintásnak nevezett ezért gondolkodtam rajt, hogy kivágom innen Magát.Mivel szulinapom van a napokkban/vagy ma ezért egyelore maradhat.Vegye ugy hogy ez az ajándékom.Elnézés...hm...lesz az is ha megszavazzák a 120 forint osztalékot.A Vg-szinte mesébe illonek irja le a cimében, a portfolio kecsegtet....tudja Maga is a dörgést...amugy a felterjesztett osztalék mertékét tudhatta mindenki, matematikusnak se kell lenni..félévest felszorzom 2 vel azt végzek egy osztást... Köszönöm a felköszöntést Önnek, jól esett, de nagyon kérem, hogy a továbbiakban próbáljon szeretettel közeledni felém, higyje el,-a szeretet és a mások tisztelete nagyon fontos dolog.
Szulinapom van a héten, kint vagyunk a hegyen, fozunk vmit, jo az ido Kanizsa kornyekén.Itt tartom mindig mert kulonben folyamatosan cseng a csengo s jonnek koszonteni.Forumot figyelem, csak térerő itt egy ponton van, ha van.
Jó példa a kifektetésre, rengeteg pénzt hoznak a magyar gazdaságba ezek a cégek. Ha kutakodnánk, még az is lehet, találnánk a mélyben valamilyen állami tőkeinjekciót, ami láthatóan jó helyre került a végén.
Azert ez a mondat vmiert benne van a hatarozati javaslatoknál:"Igazgatótanács kéri a Részvényeseket, hogy az osztalékról történő döntés meghozatalakor – a Társaság 2024. üzleti és vezetőségi jelentésben bemutatott vagyoni és jövedelmezőségi helyzetét összességében értékelve – mérlegeljék a tartalékképzés lehetőségét is a Társaság elfogadott stratégiájához illeszkedő hosszú távú célok megvalósításához."
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider